Hagi Necati’ye kavuşuyor mu

Güncelleme Tarihi:

Hagi Necati’ye kavuşuyor mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 00:00

Forvette sıkıntı yaşayan G.Saray’da yerli kontenjan için ibre eski oyuncuya döndü. Hagi de çok sevdiği Necati’ye yeşil ışık yaktı.

HÜRRİYET’e, “Hagi’nin dönmesine çok sevindim. O çok iyi bir teknik adam. G.Saray’da yüzde 100 başarılı olur” diyen Necati Ateş, Hagi’nin yanına Florya’ya mı dönüyor? 4 yıl önce Brezilyalı yıldız Lincoln’ün transferinin ardından yaşanan 10 numara krizi nedeniyle G.Saray’dan ayrılan golcü futbolcu yine Cimbom’un gündemine girdi.

Risksiz bir transfer olur

Forvette kriz yaşayan sarı kırmızılı takımın, yerli santrfor listesinin başındaki isim için teknik direktör Hagi yeşil ışık yaktı. Rumen teknik adamın, yönetimin onayı halinde eski futbolcusunu takımında görmekten memnun olacağı belirtildi. İlk teknik direktörlük döneminde Necati’den çok iyi yararlanan Hagi’nin kişiliğini bildiği Necati Ateş için ‘risksiz’ bir transfer olacağını idarecilere ilettiği kaydedildi.

Batdal Eskişehir yolunda

CİMBOM’un genç forvet oyuncusu Mehmet Batdal’ın menajeri Mahmut Güneş, Radyospor’a yaptığı açıklamada “Mehmet’i en çok isteyen kulüplerin başında Eskişehirspor, geliyor.
Antalya’da aynı yakınlıkta; fakat büyük ihtimalle Eskişehirspor olacak. Bizimle ve Galatasaray’la temas halindeler” dedi. Güneş, Batdal’ın Süper Lig’de oynamayı düşündüğünü bu yüzden de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın aracı olmasına rağmen Çaykur Rizespor’da oynamayı düşünmediğini açıkladı.
Mahmut Güneş, Mehmet’in Galatasaray Kulübü’nden kopmak istemediğini ve bu yüzden de kiralık olarak gitmeyi istediğini, bu konunun da 1-2 gün içinde netlik kazanacağını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!