Haftaya yine ekrandayım

Güncelleme Tarihi:

Haftaya yine ekrandayım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 00:00

Kanal D’de önceki akşam canlı yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" yarışmasında sahnedeyken bayılan Seyfi Dursunoğlu, sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu söyledi. Dursunoğlu, "Ama kimse merak etmesin, haftaya yine ekranda olacağım" dedi.

Sivri dilli "Huysuz Virjin" olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu, Kanal D’de cumartesi akşamı yayınlanan "Benimle Dans Eder misin" programında, jüri üyelerinin yorumlarını aldığı sırada baygınlık geçirip birdenbire yere düştü. Jüri üyelerinden Yonca Evcimik, yaşananları önce şaka sandı. Huysuz’un fenalaştığı anlaşılınca derhal canlı yayın kesilerek reklama girildi. Ünlü şovmene ilk müdahale, stüdyoda hazır bekletilen sağlık ekibi tarafından yapıldı. Program reklamlardan sonra yeniden başladığında, Huysuz Virjin’in kendisini tam olarak toparlayamadığı fark edildi. Stüdyoda "Huysuz seni çok seviyoruz" çığlıkları duyuldu. Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuştuğunu söyleyen 74 yaşındaki Dursunoğlu, o an yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Program sırasında başım döndü, gözlerim karardı. Bunu hissettim ve eğer ayakta durmaya devam edersem, düşer bir yerimi kırarım diye kendi kendime söylendim. Gözümün kararmasını yerde geçireyim derken gitmişim. Damar sertliğine karşı kullandığım bir ilaç var, o benim tansiyonumu yükseltiyor. Vücudumda damarlarıma takılmış beş tane stend var. Bu ilacı aldığımda da tansiyonum evde bile yükseliyor. Bir de tabii ki iki kadeh içki almadan yayına çıkamam. Işıklar, yorgunluk falan derken düştüm. Ama kimse merak etmesin. Haftaya yine ekranda olacağım. Sevenlerimin duası bana yeter."

Kırmadan espri yapmak çok zor

Kimseyi rezil etmeden, kırmadan espri yapmanın çok zor olduğunu söyleyen Huysuz Virjin, "Her dakika ağır çalıştırıyorum kafamı. Devamlı espri üreteceksin, kimseyi yıkıp rezil etmeyeceksin... Espri üretmek zaten çok zor bir şey. Bu aile arasında espri yapmak gibi değil. Sahneden inince başım ağrır. Ben bunu yapmak mecburiyetindeyim. Ama bu da beni yoruyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!