Hadise kadar dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

Hadise kadar dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 00:00

Geçtiğimiz yıl Eurovision’da ülkemizi temsil eden Hadise’nin, yaşadığı stres yüzünden yarışmadan birkaç gün önce bağışıklık sistemi çökmüştü. Bu yılki temsilci Manga’nın solisti Ferman Akgül de yoğun programı nedeniyle rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

EUROVISION Şarkı Yarışması’nda geçtiğimiz yıl dördüncü olan Hadise, şarkı ve ülkenin tanıtımı için altı ay boyunca gelen bütün teklifleri değerlendirmiş, yurtiçi ve yurtdışında konserler vermiş, kimi zaman günde iki kere sahneye çıkmıştı. Yorgunluğa dayanamayan Hadise, Moskova’daki yarışmanın hemen öncesinde, provalar sırasında bağışıklık sisteminin çöktüğü haberleriyle gündeme geldi. Medyada ünlü şarkıcının yoğun konser programının eleştirilmesi üzerine, Hadise menajeriyle işbirliğini sona erdirmişti. Bu yıl Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenecek Eurovision’da ülkemizi temsil edecek Manga’nın solisti Ferman Akgül de Hadise’yle aynı kaderi paylaştı.

Panik atak olabilir     Â

Şarkının tanıtımı için yurtdışı konserleri, sponsorluk anlaşmaları, üniversite konserleri derken zor günler yaşayan Manga’nın solisti, önceki akşam Beyoğlu’ndaki Ghetto adlı gece kulübünde prova yaparken fenalaştı. Beyoğlu’ndaki Alman Hastanesi’ne kaldırılan Akgül’ün kalp çarpıntısı rahatsızlığı yaşadığı belirtildi. Akgül’ün bağlı bulunduğu yapım şirketinin yetkilisi Selim Serezli, şarkıcının panik atak tarzında bir rahatsızlık geçirmiş olabileceği bilgisini aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Yarışmadan önce konser maratonuÂ

Manga, 27 Mayıs’ta Oslo’da düzenlenecek yarı finalde yarışacak. Ä°lk 10’a girmeyi baÅŸarırsa, 29 Mayıs’taki finale gitmeye hak kazanacak. Grubun Oslo’daki ilk provası ise 19 Mayıs olarak gözüküyor. Grubunun bu tarihten sadece iki gün önce Pamukkale Ãœniversitesi’nde konseri var.     Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!