GüzelliÄŸimi kullansaydım Türkiye’nin Megan Fox’u olurdum

Güncelleme Tarihi:

Güzelliğimi kullansaydım Türkiye’nin Megan Fox’u olurdum
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 11, 2011 00:00

Tuğba Ekinci müzik piyasasına veda hazırlığında... Hayalini gerçekleştirip Tarkan’la düet yaptıktan sonra televizyona geçmeyi planlayan Ekinci’yle radikal kararlar arifesinde buluştuk, Tarkan aşkından ıbrahim Çelikkol’la biten ilişkisine birçok konuyu konuştuk.

Haberin Devamı

TUÄžBA EKÄ°NCÄ° FOTOÄžRAFLARI

Müzik piyasasına gireli beÅŸ yıl oldu, ÅŸu ana kadar kaç albüm yaptınız?  Â

- Ä°ki single ve üç albümüm çıktı. Â

Yaza da yeni albüm çıkıyor, deÄŸil mi?Â

- Evet, Nazan Öncel’le çalıştık. şimdi de aklımda Tarkan var.

Tarkan’la düet yapmayı çok istediğinizi biliyorum. Görüşmeler ne aşamada?

- Görüşmelerimiz sürüyor, şarkı seçme aşamasındayız. Bence Tarkan, Türkiye’nin nimetlerinden biri.

Nasıl bir sonuç çıkacaktır bu işbirliğinden?

- Tarkan kimsenin teklifini geri çevirmedi. Ama bizimkisi bu zamana kadar yapılmamış bir iş olacak. Bunun için Madonna ile Justin Timberlake’i örnek verebilirim. Göze de hitap etmeyi düşünüyorum. Eleştirenler olabilir ama herkesin keyfi bilir.

TÜRKİYE’DE BENİM TİPİM OLAN BİR TEK TARKAN VAR

Tarkan’la çalışmayı bu kadar çok istemenizin nedeni ne?


- Benim tipim olan bir tek o var! Erkek diyebileceğim, erkek gözüyle bakabileceğim, yakışıklı diyebileceğim tek insan. Bu seçiciliğim yüzünden çok fazla erkek arkadaşım da olamadı zaten. Olanlar da Tarkan’ın tipindeydi.

Ya sizinle çalışmayı kabul etmeseydi...

- Öyle bir ihtimal yok ki! Ben mühendislik yapamam elbet, ama kendi işimle ilgili her şeyin üstesinden gelirim, her hayalimi gerçekleştiririm. şeytan tüyüm var benim.

SİNAN, HADİSE'NİN ÇIKIŞ ŞARKISINI BANA VERDİ

Albümde başka sürpriz isimler de olacak mı?


- Sinan Akçıl’la da görüşmüştüm ama o zamanlar Hadise için şarkı yapıyordu. Açıkçası onun da bir şarkısına talibim. Geçen gün mesajlaştığımızda Hadise’yle problemlerin bittiğini, artık şarkıları seçebileceğimizi söyledi. Benim beğendiğim şarkı, aslında Hadise’nin çıkış şarkısı olacakmış ama ne yapalım, ayrılmasalardı!

Yani Hadise’nin şarkısını sana verdi...

- Ben ona göz koydum daha doğrusu. Çok güzel bir beste, hakkını vermek istiyorum.

GeldiÄŸiniz noktadan memnun musunuz?

- Artık bütün şarkıları internetten indirebiliyorsun. Albüm satılmıyor. En güzeli bu tarz iddialı düetlerle göze ve kulağa hitap etmek. Albüm bittikten sonra da televizyon başlar. Bu işi çok iyi yaptığımı gösterip, sonra diğer tarafla haşır neşir olacağım.

Yani müziği bırakacak mısınız?

- Uzun süre albüm yapmayı düşünmüyorum. Nazan Öncel’le düet yapacağıma kimse inanmamıştı. Bunu başardım. Tarkan’la da kapanışı yapacağım. Bence televizyon sanatçısı olmak artık daha kaliteli. Daha çok gelecek vaat ediyor.

SÄ°LAH KUÅžANIP DAMDAN DAMA ATLAMAYA HAZIRIM

Bir kırgınlığınız mı var sizin?Â

- Satışlar çok düşük. Herkes internette müzik dinliyor. Getirisi olmayan bir iş için para harcamanın anlamı yok. Hava atılacaksa zaten düet yapmak en mantıklısı! Bir şarkı al, bir sürü şarkıya klip çek, para harca; ama hiçbiri akılda kalmıyor.

Peki, televizyon için nasıl bir proje düşünüyorsunuz?Â

- Şov yapmayı düşünüyorum. Yurtdışındaki formatları çok beğeniyorum. Bence Türkiye’nin artık öyle işlere ihtiyacı var.

Ya oyunculuk?

- Ben bu işe oyunculukla başladım zaten. ılk kez Osman Sınav’ın teklifi üzerine kamera karşısına geçtim. Sonradan albüm yapmaya karar verdim. Çünkü benim döneminde oyunculuk popüler bir meslek değildi.

Oyunculuk anlamında yeni teklifler alıyor musunuz peki?

- Eğer başarılı, kaliteli bir dönem filmi olursa oynarım. Aksiyonu ise pek seviyorum. Çünkü aksiyon, drama kadar çok satmıyor. Ama inşallah satmaya başlar, çünkü silah kuşanıp damdan dama atlamaya hazırım! Angelina Jolie’yi aratmam gibi geliyor. Tabii ki Türkiye’de öyle büyük bir projeye bütçe ayıracak kimse yok.

KENDÄ°NDEN EMÄ°N OLAN ERKEK KADINI KISKANMAZ

Gelelim aÅŸka...


- Oyun...

Nasıl yani?

- Hayat bir oyunsa, aşk da bir oyun... Ama kısa süreli değil. Benim ilişkilerim üç ayda bitmez, iki yıl sürer. Aşk benim için tatlı bir oyun alanı ama kuralları da var. Bir de bizim camianın cilvesi çoktur. ınsanların birbirini tanıması epey zaman alır. ılk başta gayet modern görünen adamın aslında gayet klasik bir Türk erkeği olduğunu anlayabiliyorsun mesela. Kıskançlık başlıyor. Oysa bir erkeğin kendinden emin olması gerekir.

Çok güzel bir kadınsınız, seksisiniz, hemcinsleriniz sizi kıskanıyor mudur acaba?

- Herkesin güzelliği kendine... Zaten ben güzelliğimi hiçbir zaman kullanmadım. Beni kıskanmalarına gerek yok yani. Güzelliğimi kullansaydım, şimdiye Türkiye’nin Megan Fox’u olurdum herhalde.

Haberin Devamı

İBRAHİM ÇOK GÜZEL ADAMDI

İbrahim Çelikkol ile ilişkiniz bitti mi gerçekten?


- O çok güzel bir adamdı ama evet, ne yazık ki ilişkimiz bitti. Bitmiş gitmiş hakkında çok fazla konuşmak da istemiyorum.

Yaşadığınız ilişkilere bakıyorum da hep Herkül gibi adamlarla beraber olmuşsunuz...

- Hepsinin geçmişinde modellik var çünkü, kendilerini, vücutlarını geliştirmişler. Fiziksel özellik neyse, bir de nedense hep oyuncu denk geliyor bana!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!