Güzel Köylü 36. Bölüm izle yeni bölümde Gül ve Cemal'in nikahı tüm köyü karıştıracak | ATV

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü 36. Bölüm izle yeni bölümde Gül ve Cemalin nikahı tüm köyü karıştıracak | ATV
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 11:49

Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Güzel Köylü'nün 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştığı, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın, yaptığı dizinin bu yeni bölümüne nikah günü hazırlıkları ve nikah heyecanı damgasını vuruyor. Güzel Köylü bu akşam Star TV ekranlarında 20:30 da izlenebilecek.

Haberin Devamı

Cemal ve Gül çifti artık aşklarını gizlemek konusunda kapana kısılmışlardır. Nikah tarihi yaklaşmıştır. Bir yandan Sultanana Gül'ü, diğer yandan da Hüsnü ve Dudu, Cemal'i sıkıştırmaktadır. Her şeye rağmen Cemal ve Gül nikah gününe kadar aşklarını gizlemek için ellerinden geleni yaparlar.

GÜZEL KÖYLÜ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Güzel Köylü 36. Bölüm izle yeni bölümde Gül ve Cemalin nikahı tüm köyü karıştıracak | ATV

Öte yandan Sultanana'ya gelen gizemli bir mektup herkesi meraklandırır. Esrarengiz mektup, Sultanana'nın psikolojisi bozulmuştur. Nihal, Gül ve Sude, Sultanana'nın bu durumuna oldukça üzülmektedirler.Kamuran ve Kaan'ında aşk yaşadığını düşünen köy halkı, Kaan'ın İstanbul'dan gelen ablasını da Kamuran'ı görmek için geldiğini düşünürler. Oysa Kaan'ın ablası Banu, kardeşini düştüğü durumdan kurtarmak için gelmiştir. Bu durumu yanlış anlayan Kamuran ve ailesi Banu'ya aşırı ilgi gösterir.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ'NÜN KONUSU

Dizide başına gelen bir takın şanssızlıklar yüzünden İstanbul'dan Güzelköy'e yerleşen Gül adında genç bir kızın başından geçenler anlatılmaktadır. Dizinin ilk bölümü 25 Haziran 2014 akşamı ekrana gelmiştir

BAKMADAN GEÇME!