Güzel Köylü 24. yeni bölüm fragmanı | Cemal'in sırrı ne?

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylü 24. yeni bölüm fragmanı | Cemalin sırrı ne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 14:45

Bünyamin arabasını öyle bir modifiye ediyor ki! Güzel Köylü 3 Aralık çarşamba 24. yeni bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Güzel Köylü yeni bölüm fragmanımızı buradan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başrollerinde Gizem Karaca, Ahmet Mümtaz Taylan, Ali Erkazan ve Michaela Foldiova gibi isimlerin oynadığı Güzel Köylü yeni bölümüyle 1 Ekim Çarşamba akşamı Star TV'de olacak. Muğla ili Yatağan ilçesinde bulunan şirin belde Bozüyük'te çekilen Güzel Köylü'nün 15. bölümünde hem gözyaşı hem de bol eğlence olacak. Güzel Köylü dizisinde şehrin kalabalığından, işin stresinden, sevgilisinin onu aldatmasından kaçan Gül adlı karakteri canlandıran Gizem Karaca’nın gittiği yerde de talihsizlikler peşini bırakmaz.

Güzel Köylü 3 Aralık Çarşamba günü saat 20.30’da Star TV’de 24. Yeni bölümüyle ekrana gelecek.

GÜZEL KÖYLÜ 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cemal Gül'e bir hediye vermektedir. Kaan bu aldığı hediyeyi görür ve Cemal'i kıskanır. Yusuf ve Hüsnü düşmanlığını büyük bir boyut halini almıştır. Gül ise halen Cemal'in söylediğini sırrı merakla çözmeye çalışmaktadır. Seval'in Kamuran ile ilişkisi olduğu öğrenen Gül bu olaya merakı artar. Peki bu durumun asıl meselesini öğrenebilecek mi?

Haberin Devamı

Gizem Karaca, 7 Eylül 1992 doğumlu. Muhteşem Yüzyıl’ın ilk 4 bölümünde figüran olarak oynayan ve Miss Turkey 2011 yarışmasına katılarak 2. olan Gizem Karaca, Eve Düşen Yıldırım ile üne kavuşmuş ve bu sektörde ben de varım demişti.

GÜZEL KÖYLÜ 24. BÖLÜM FRAGMANI – 3 ARALIK ÇARŞAMBA

BAKMADAN GEÇME!