Gürsoy'dan Aysal'a destek

Güncelleme Tarihi:

Gürsoydan Aysala destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2011 14:15

Galatasaray’ın eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, başkan Ünal Aysal’ın mali genel kurul yapılmalı çağrısına destek verdi.

Haberin Devamı

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Gürsoy, “Kulübün ekonomik durumunun içi açıcı olmadığı Mali Genel Kurul’da ortaya çıkmıştı; bu nedenle seçim yapıldı. Yeni bir mali genel kurul yapılmalı ve yetki kararı verilmeli. Şu anda para ya da kredi bulunsa dahi, yönetimin harcama yetkisi yoktur. Mali genel kuruldan yetki alırsa harcama yetkisine kovuşur. En doğru şey mali genel kurula gitmektir. Ünal Aysal ve ekibinin, kulübün borçlarını çevrilebilir noktaya getireceğini tahmin ediyorum” dedi.

TÜRKİYE’DEN ALINABİLECEK EN İYİ OYUNCUYU SELÇUK’U ALDIK

Şu ana kadar yapılan çalışmaların olumlu olduğunu ve Selçuk İnan’ın Türkiye’den yapılabilecek en iyi transfer olduğunu dile getiren Gürsoy, “Türkiye’den alınabilecek en iyi oyuncuyu aldık. Selçuk İnan. İhtiyacımız olan bir futbolcuydu. Elmander iyi bir oyuncu; ama Galatasaray’ın beklentilerine cevap verip, veremeyeceğini sahada göreceğiz. Zaman gösterecek: ama yöneticilerin bazı transferlerde hata yapmaları normaldir. Her şey dört dörtlük olmaz. Ben yönetimin şu ana kadar yaptığı çalışmaları son derece olumlu buluyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

DROGBA’YI KİM İSTEMEZ Kİ?

Chelsea’nın Drogba’yı kesin olarak satmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Gürsoy, “Drogba’dan dünyada bir tane var. Ama mukavelesi devam eden bir oyuncu. Drogba’yı kadrosuna katmayı kim istemez ki?.. Chelsea’nin Drogba’yı ille de satacağız diye bir kararı yok. Fiyatlar uygun olur, Galatasaray da onu alırsa biz de memnun oluruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!