Gürsel Yaprakcı son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gürsel Yaprakcı son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 18:36

Konya'da, dün çıkan silahlı kavgada yaşamını yitiren Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Torku Şekerspor'un 24 yaşındaki kalecisi Gürsel Yaprakcı, Konya'da toprağa verildi.

Yaprakcı'nın cenazesi, Konya Numune Hastanesi Morgundan yakınları tarafından alındıktan sonra merkez Meram ilçesi Çaybaşı Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Buradan, cenaze aracı ile Sultan Selim Camisi'ne getirilen Yaprakcı'nın cenaze törenine kulüp yöneticileri, teknik direktörler, futbolcu arkadaşları ve yakınları katıldı.

Üzerine takım forması serilen Yaprakcı'nın cenazesi, kılınan ikindi namazının ardından Hacıfettah Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yaprakcı, dün Ahmet Marancı (27) ile birlikte merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Gıda Toptancılar Çarşısı'nda Selahattin Ç, oğulları Sadık Ç. ve Cannur Ç. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartışmış, çıkan silahlı kavgada Yaprakcı olay yerinde Marancı ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kullandıkları silahtan çıkan saçmalardan hafif yaralanan zanlı ve iki oğlu Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!