Güngör'den taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Güngörden taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 11:51

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Ligde aldığımız iki beraberliğin ardından Çorumspor karşısında galibiyet hedefliyoruz” dedi.

Güngör, yaptığı açıklamada, gruplarında ligin üçüncü haftasında sahalarında Çorumspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştıkları Beşikdüzüspor'u 3-1 mağlup ettiklerini hatırlatan Güngör, “Türkiye Kupası'nda aldığımız galibiyet bizleri çok mutlu etti. Maçta iyi bir performans sergiledik. Sahaya yansıttığımız gerçek futbolumuzu Çorumspor karşısında da sergileyip, 3 puan almak istiyoruz” diye konuştu.

Rakipleri Çorumspor'un da Erzurum'a moralli geleceğini ifade eden Güngör, şunları kaydetti: “Takımımızın moral seviyesi iyi. Cezalı futbolcumuz yok. Sakat ve hasta olan futbolcumuz var. 5 futbolcumuz hasta. Ama maç saatine kadar iyileşmelerini ümit ediyorum. Ligde aldığımız iki beraberliğin ardından Çorumspor karşısında galibiyet hedefliyoruz. Sahamızda oynayacağımız maça taraftarlarımızın tam desteğini bekliyoruz. Çıkışa geçeceğimiz bu süreçte onlara ihtiyacımız var. Taraftarın gurur duyduğu bir takım olmak istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!