Güneydoğu derbisinde tek hedef galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Güneydoğu derbisinde tek hedef galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 14:05

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Tepe, yarın deplasmanda karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin tek hedeflerinin galibiyet olduğunu bunun dışında bir sonuç düşünmediklerini söyledi.

Tepe, yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibin yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladığını belirtti.

Komşu kent Gaziantep'te oynayacakları maçta taraftarın da desteğini beklediklerini vurgulayan Tepe, şunları kaydetti: “Tek hedefimiz galibiyet, bunun dışında bir sonuç düşünmüyoruz. Son maçtaki olaylar nedeniyle takımımıza verilen cezalar, oyuncularımızı hırslandırdı. Gaziantep'te oyuncularımız, haksızlıklara sahada cevap vereceklerdir. Onun için seyircilerimizi de tribündeki yerlerini almalarını bekliyoruz. Taraftarımızın da takımının arkasında durarak, Gaziantep'e de gelmelerini ümit ediyoruz. Gaziantep'te adeta GAP Arena havasının esmesini istiyoruz. Sadece Gaziantep'te oturan Şanlıurfalılar gelse bize fazlasıyla yeter.”
Tepe, takımda Şeyhmus ve Önder'in sakatlığı nedeniyle Koray, Kıvanç ve Atacan'ın ise cezalı oldukları için söz konusu maçta forma giyemeyeceğini söyledi.

-PFDK kararları

Tepe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Şanlıurfaspor'a, PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon ile geçen hafta sahasında oynadığı maçta taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle maçın tatil edilmesi gerekçesiyle bir miktar para cezası ile 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdiğini hatırlattı.

“Bizim cezalık bir durumumuz yoktu” diyen Tepe, şöyle devam etti: “Verilen kararda maç cezaları düşük, para cezaları ise yüksek olduğunu düşünüyoruz. Sanırım hakem ile gözlemci raporu arasında ciddi farklar var. Yapacağımız itirazların verilen maç cezasını teke düşürebileceğine inanıyorum. Koray'a verilen 5 maçlık cezanın ise 3'e indirilebileceğini tahmin ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!