Güneş'ten oyuncularına gönderme

Güncelleme Tarihi:

Güneşten oyuncularına gönderme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 12:33

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Manisaspor karşısında alınan beraberlikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a da 3 puan kaybedilmesiyle şok yaşadı. Güneş, “Oyuncularımdan bazıları istediklerimi veremiyor” dedi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Inter’i deplasmanda devirerek büyük bir moral depolayan Trabzonspor, dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığı mağlubiyetle büyük şok yaşadı. Ligin ilk haftasında kaybedilen puan sonrası oyuncularını eleştirerek, “Yedek oyuncuların sahaya girdikten sonra oyun eksikliği beni üzdü” demişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da etkisiz gözüken bazı oyuncularını isim vermeden eleştiren Güneş, “Bazı oyuncular kendilerinden bekleneni veremiyor. Kadro geniş her oyuncu kullanabilirim” dedi.

“ADRIAN VE VOLKAN ETKİSİZDİ”

Bu arada mağlubiyetin kesinlikte kadroda yapılın değişikliklerle alakalı olmadığını ifade eden Güneş, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kaybedilmesi de geçen maçın kazanılması da oyuncu değişiklikleriyle alakalı değil. Bizde oynayan tüm futbolcular bu takımda oynamayı hak ediyorlar. Ama dün kötü oynadılar. Bazen başarılarını beklediğiniz oyuncular başarısız olabilir. Olması gereken asıl değerlerde değildik. Adrian ve Volkan, Inter maçında yoktular ama bugün dinlenmiş olmalarına rağmen fazla etkin değildiler. Oynayan Colman, Zokora ve Giray, onlara oranla daha iyi oynadı” diye konuştu.

“BURAK TAHRİKLERE GELMEMELİ”

Güneş, cezası nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görev alamayan Burak Yılmaz’a da gönderme yaparak, “Burak’ın UEFA’da aldığı 3 maçlık cezayı ağır buluyorum. Manisaspor maçında tam olarak ne yaptı bilmiyorum. Gözlemci raporu sonucu ceza aldı. Eğer orada taraftarlarla bir diyaloga girmişse bu çok yanlış. Eğer yapmışsa ceza normal. Kesinlikle bunları yapmaması lazım. Büyük takımda oynayan, önemli bir oyuncu olarak tahriklere kapılmaması gerekiyor. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalı” dedi.

3 PUANDAN ÇOK VITTEK’İN SAKATLIĞI CAN SIKTI

Bu arada bordo – mavili takımda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kaybedilen üç puandan çok, Robert Vittek’in yaşadığı sakatlık can sıktı. Bu futbolcunun sağ diz ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle 6 ila 8 ay arasında sahalardan uzak kalacağının öğrenilmesi, takımdaki moralleri daha kötü bozdu. Özellikle Vittek’le birlikte takıma transfer olan vatandaşları Sapara ve Cech’in çok üzgün olduğu ve Vittek’in yanına giderek ona moral vermeye çalıştıkları öğrenildi. Bordo – mavili yönetimin Onur ve Barış Özbek’in yaşadığı sakatlıklarda olduğu gibi Robert Vittek’e de en iyi şekilde sahip çıkarak onu en iyi doktorlarda tedavi ettirmeye çalışacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!