Güneş’in stoper jokeri Necip

Güncelleme Tarihi:

Güneş’in stoper jokeri Necip
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 21:24

Luiz Rhodolfo’nun sezonu kapatması ve Marcelo Guedes’in de kart cezalısı olması nedeniyle savunmada sıkıntıya düşen Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçında Alexis Delgado’nun yanında Necip Uysal’a şans verecek.

Haberin Devamı

BÜYÜK bir stoper krizi yaşayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Medipol Başakşehir karşısında kimi oynatacağına karar verdi. Tecrübeli hoca, Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Marcelo Guedes’in yokluğunda Alexis Delgado’nun yanında Necip Uysal’a şans verecek. Güneş, stoper tecrübesi daha fazla olan Dusko Tosic’in yerine idmanlarda Necip’i stoperde kullandı. Geçmiş sezonlarda da zaman zaman stoperde pozisyonunda oynayan Necip, genelde başarılı bir performans ortaya koymuştu. 25 yaşındaki futbolcu, Slaven Bilic zamanında stoperin yanı sıra sıkıntı yaşandığında sağ bekde görev almıştı.

BECK VE ATIBA DA SEÇENEKLERDEN

Marcelo ve Alexis, erteleme maçları olan Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek. Çünkü bu iki oyuncu da söz konusu maçlardan sonra transfer olmuştu. Güneş’in bu iki maçta ise, Necip ile Tosic’i yan yana oynatması bekleniyor. Tecrübeli hocanın sağ bek Andreas Beck ile Atiba’dan birini de Necip veya Tosic’den biriyle yan yana oynatma olasılığı bulunuyor. Luiz Rhodolfo’nun Gaziantepspor maçında sakatlanıp sezonu kapatması ve Ersan Adem Gülüm’ün de Çin’e transfer olması siyah beyazlıların tüm planlarını alt üst etmişti. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!