'Güneş sistemi' işe yaradı

Güncelleme Tarihi:

Güneş sistemi işe yaradı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 11:59

2010 yılında oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, "Demek ki, 'Güneş sistemi' işe yaradı. İlerleyen günlere çok daha umutla bakıyoruz" diye konuştu.

Son 7 maçta attığı 9 golle Trabzonspor forması altındaki gol sayısını toplamda 51'e çıkaran Umut Bulut ise performansını sezon sonuna kadar devam ettirmeyi istediğini söyledi.

"GÜNEŞ SİSTEMİ İŞE YARADI!"

Antalya'da yaptığı iki etaplı kampla birlikte 2010 yılına bomba gibi giren ve 4'ü kupa olmak üzere oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet ve bir beraberlik elde eden, söz konusu maçlarda attığı 13 gole karşılık kalesinde sadece 4 gol gören Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener sonuçlardan oldukça memnun. Şener, takımdaki iyi havayı ilerleyen haftalara da taşıyacaklarına inandığını belirterek, "Şenol hoca geldikten sonra takım daha istekli ve çok daha arzulu oynuyor. Demek ki, Güneş sistemi işe yaradı. İlerleyen günlere çok daha umutla bakıyoruz. Takımın kazanma potansiyeli ortada. Hem de alternatifli bir kadromuz var. İnşallah sezon sonunda hem ligi, hem de Türkiye Kupası'nı hak ettiğimiz noktada tamamlarız" diye konuştu.

"RİZE'DE DE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Şener, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na akın eden bordo - mavili taraftarlara da teşekkür ederek, "Sahamızın bakımda olduğu süre içerisinde İstanbul'da hiç yalnızlık çekmedi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nı en çok dolduran takım olduğumuzu söylemiştik. Bunu yine kanıtladık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çarşamba günü de Rize'de oynayacağımız maçta yine camiamızı mutlu edeceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu. Bu arada yönetimin alınan başarılı sonuçların ardından futbolcuları ödüllendirmek için çeşitli çalışmalar yaptığı belirtildi.

UMUT, 'BULUT'LARIN ÜSTÜNDE

2010 yılında adeta yeniden doğan ve son 7 maçta 9 kez fileleri sarsan Umut Bulut, çok büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Umut, Trabzonspor'daki gol sayısının toplamda 51'e ulaşmasından dolayı ayrıca heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "Hep çalıştım ve gol sayımı artırmak için elimden geleni yaptım. Şimdi bu performansımı sezonun kalanına yaymam gerekiyor. 2010 bana uğurlu geldi. Her maç gol atmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Şenol hoca, tüm takıma olduğu gibi bana da çok olumlu enerji veriyor" diye konuştu.

"GÜNEŞ'İN ASKERLERİ"

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerde takımın 2010 yılındaki müthiş çıkışına vurgu yaptı. Manisaspor karşısında alınan son galibiyete geniş yer ayıran gazetelerden Kuzey Ekspres, "Bize her yer Trabzon", İlkhaber Gazetesi, "Bu fırtına dinmez!" başlıklarını attı. Karadeniz Gazetesi ise, "Trabzon koptu geliyor" başlığıyla Manisaspor galibiyetini okuyucularına aktarırken, Taka Gazetesi, "Güneş'in askerleri" başlığını tercih etti. Günebakış Gazetesi de, "Bordo - mavi resital" başlığını kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!