Güllerin Savaşı son bölüm izle (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı son bölüm izle (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı)
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2015 16:13

Ömer’in Gülru’yu kaçırması ortalığı karıştırdı. Her iki köşk de bu şok haberle ayağa kalkarken Ömer ve Gülru, gözlerden uzakta büyük bir hesaplaşma yaşdı. Güllerin Savaşı 32. yeni bölümü dün akşam ekranlara geldi. İşte son bölüm...

Haberin Devamı

Ömer, gerçeği öğrenmek için Gülru’yu köşeye sıkıştırırken Gülru için Ömer’e cevap vermekten başka seçenek kalmaz. Gülru ve Ömer, ağır yüzleşmenin etkisini üzerlerinden atamazken, Gülru Gülfem’e ağır bir darbe daha vurmak üzere harekete geçer. Gülru’nun beklenmedik atağıyla birlikte Gülfem hayatının en ağır yenilgisini tadarken, Ömer ise bambaşka bir gerçekle yüzleşir.

Güllerin Savaşı'nın ilk bölümü 8 Temmuz 2014'te ekrana geldi. Mesleği için yurtdışına giden Ömer Hekimoğlu üzüntülü bir şekilde geri dönmek üzere Türkiye'ye gelir ancak buradaki olaylar karşısında geri dönemez. Gülfem eski aşkıdır fakat evin hizmetçisi aynı zamanda Gülfem Sipahinin de büyük hayranı olan Gülru'ya karşı ilgi duymaktadır. Gülfem’in kardeşi Cihan, küçükken ablasının onu boğmaya çalışmasından dolayı bir travma geçirmiştir.20'li yaşlarına gelmesine rağmen bu travmayı atlatamamıştır ve Gülru'ya aşıktır.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı’da Gülfem’i 15 Temmuz 1977 İstanbul doğumlu Canan Erdüger canlandırıyor. Televizyon izleyicisi onu Behzat Ç.’de oynadığı Savcı Esra rolüyle tanıdı. Akıllara kazınan “Dünyanın ekseni kaydı Behzat. 12 cm yerinden oynadı, sen bana 1 cm bile yaklaşmadın.” repliği sosyal medyada gündeme oturdu. Şu an Güllerin Savaşı’nda büyük bir moda şirketinin sahibesi Gülfem Hanım’ı canlandıran Erdüger, Franklin and Marshall College`da tiyatro ve sosyoloji eğitimi aldı. New York Actors Studio Drama School`da oyunculuk için yüksek lisans yaptı. Türkiye’de dizi hayatına Binbir Gece’de Eda karakterine can vererek atıldı.

Güllerin Savaşı son bölüm izle (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı)

Ezik fakat sonradan gözü açılan Gülru (Damla Sönmez) 3 Mayıs 1987 İstanbul’da doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim alan renkli gözleriyle adında söz ettiren Sönmez, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitimine devam etti ve mezun oldu. İstediği zaman buz gibi bakışlarını kullanabilen Damla Sönmez’i üne kavuşturan yapım ise Seçkin Özdemir ile başrollerini paylaştığı Bir Aşk Hikâyesi.

Haberin Devamı

Güllerin Savaşı genel konusu şöyle: İşinden ötürü yurtdışından geri dönen Ömer Hekimoğlu eski aşkı Gülfem ile tekrar bir araya gelir. Fakat evin hizmetçisi Gülru’yu tanıdıkça ona karşı ilgisi artmaya başlar.

GÜLLERİN SAVAŞI YENİ BÖLÜM

Dizi`de Gülru karakterini Damla Sönmez, Gülfem karakteri`ni Canan Ergüder oynamaktadır. Güllerin Savaşı’nın diğer oyuncuları Yiğit Kirazcı ,Sercan Badur, Feyza Civelek, Zeynep Köse, Atilla Şendil, Meltem Pamirtan, Verk Yaygın, Serap Aksoy, Arif Pişkin, Münire Apaydın, Uğur Kıral, Turgay Tanülkü, Güzin Akın, Pınar Afşar ve Aslı İçözü gibi deneyimli isimler.

BAKMADAN GEÇME!