'Güle güle mavi gözlü patron'

Güncelleme Tarihi:

Güle güle mavi gözlü patron
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 13:18

Spor yaparken kalp krizi geçirip hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son yolculuğuna uğurlanırken duygusal anlar yaşandı. Güvenlik nedeniyle cenaze töreninin gerçekleştiği yere giremeyen bazı kişiler duygularını pankartlarla sergiledi. Bazı işçilerin üzerinde "Güle güle mavi gözlü, güler yüzlü patron, seni unutmayacağız" yazan pankart taşıdığı görüldü.

Haberin Devamı

Mustafa Koç’un cenaze namazını İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran kıldırdı. Mustafa Koç için cemaatten helallik isteyen Rahmi Yaran, “Koç ailesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne özel bir ilgisi vardı. Ramazan aylarında mutlaka burada bir iftar verirlerdi. Ailenin büyükleri de bu iftarda bulunmaya özen gösterirlerdi. Bu vesile ile Mustafa Koç beyefendi de bu fakülteye defalarca gelmişti. Bugün son yolculuğuna buradan uğurluyoruz. Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Rahmi Yaran'ın duasının ardından tabut omuzlara alınarak cenaze arabasına taşındı.

Güle güle mavi gözlü patron

Mustafa Koç'un cenazesi için Koç ailesi çiçek gönderilmemesini istedi. Onun yerine bağış yapılması tavsiyesinde bulunuldu. Bağış yapan kişilerin isimleri çelenklere yazıldı. Çelenklerin caddelere sığmadığı görüldü. 

Haberin Devamı

Güle güle mavi gözlü patron

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!