Mustafa Koç'un tabutuna üç çiçek

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Koçun tabutuna üç çiçek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 12:29

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un cenazesi, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi’ne getirildi. Koç’un tabutunun yanında eşi, çocukları, ailesi ve Koç topluluğunun adlarının yazdığı çiçekler konuldu.

Haberin Devamı

Üsküdar Nakkaştepe’deki Koç Holding Genel Müdürlük binasında düzenlenen törenin ardından Mustafa Koç’un cenazesi son yolcuğuna uğurlanacağı camiye kardeşi Ali Koç ve sevenlerinin omuzları üzerinde getirildi. Ankaralı olan Mustafa Koç için Ankaralı Seğmenler tabutun yanında nöbet tutmaya başladı.      

Tabut üzerine aile bireylerini temsilen çiçekler bırakıldı. Çiçeklerin üzerinde Koç Ailesi, Caroline-Esra-Aylin ve Koç topluluğu yazdığı görüldü. Törende çelenk kabul edilmezken, çelenk göndermek isteyenlerin Türk Eğitim Vakfı'na bağış yapması istendi.

Tabutun başına Mustafa Koç’un fotoğrafı ve tabutun kenarına takılı Fenerbahçe logolu flama bulunuyor. Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katılıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!