Gülben 2 aylık hamile

Güncelleme Tarihi:

Gülben 2 aylık hamile
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2005 00:07

Geçtiğimiz sonbahar Mustafa Erdoğan ile evlenen Gülben Ergen hamile. Uzun zamandır bebek özlemiyle yanıp tutuşan sanatçının hamileliği, Erdoğan Ailesi’nde de sevinçle karşılandı.

Planladığı gibi oldu

Anadolu Ateşi’nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ile 2004 yılının eylül ayında nikah masasına oturan Gülben Ergen, evlendiği gün, ‘2005’te çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. Bu işi fazla uzatmaya niyetimiz yok’ demişti. Uzun zamandır hamilelik iddiaları ile gündeme gelen Gülben Ergen 2 aylık hamile.

Müjdeli haber geldi

10 gün önce doktorundan bu müjdeli haberi alan Erdoğan çifti, mutluluklarını hemen aileleriyle paylaştı. Her iki tarafta da bayram sevinci yaşatan bu sürpriz, özellikle Erdoğan Ailesi’nde sevinç gözyaşlarına neden oldu. Gülben Ergen’in de, şimdiden sağlıklı yaşamaya başladığı, sigarayı bıraktığı öğrenildi.

Şikayeti yorgunluk

Güzel anne adayı bu haberin ardından soluğu Antalya’daki kayınvalidesiyle, kayınpederinin yanında aldı. Bir süreliğine Erdoğan Ailesi’nin yanına giden sanatçının şimdilik tek şikayeti, hemen yorulması. Antalya’da dinlenen Ergen’in bir süre istanbul’a dönmeyeceği söyleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!