Guardiola'nın listesindeki Türk yıldız

Güncelleme Tarihi:

Guardiolanın listesindeki Türk yıldız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 09:30

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın uzun süredir Bursasporlu Ozan Tufan'ı izlediği ve Alman ekibinin genç yıldızla bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Yeşil beyazlıların diğer genç yeteneği Enes Ünal'a da Borussia Mönchengladbach talip.

Haberin Devamı

Bur­sas­por'un genç yıl­dız­la­rı­na ya­kın ta­kip... Ye­şil-Be­yaz­lı eki­bin ve A Mil­li Ta­kım'ın 19 ya­şın­da­ki ba­şa­rı­lı fut­bol­cu­su Ozan Tu­fan'ı dün­ya de­vi Ba­yern Mü­nih'in is­te­di­ği or­ta­ya çık­tı.

Guardiolanın listesindeki Türk yıldız

Genç or­ta sa­ha oyun­cu­su­nu en iyi ta­nı­yan isim­ler­den olan tek­nik di­rek­tör İr­fan Buz, "Bun­des­li­ga'dan Ba­yern Mü­nih ve Wols­fburg Ozan'ı sü­rek­li ta­kip edi­yor ve trans­fer et­mek is­ti­yor" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. At­le­ti­co Mad­rid, Ju­ven­tus ve Li­ver­po­ol'un da is­te­di­ği Ozan Tu­fan için me­na­je­ri Ah­met Bu­lut’un, bir süre önce Mü­nih­li yet­ki­li­ler ile Ozan'ın trans­feri ko­şul­la­rı hak­kın­da bir trans­fer gö­rüş­me­si yaptığı öğrenildi.

Guardiolanın listesindeki Türk yıldız

Haberin Devamı

Christoph Da­um'un ar­dın­dan Bur­sas­por'u ça­lış­tı­ran, Buz, ye­şil be­yaz­lı ta­kım­dan öğ­ren­ci­si Enes Ünal için de "Bo­rus­si­a Mönchengladbach, Enes Ünal'la il­gi­le­ni­yor. Enes için doğ­ru bir ter­cih olur. Ama bi­raz da­ha za­ma­na ih­ti­ya­cı var. Biraz daha oy­na­ma­sı ge­re­kir" şeklinde konuştu. (Bugün)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!