Grup tişörtlerini raflardan indirin!

Güncelleme Tarihi:

Grup tişörtlerini raflardan indirin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 13:59

Şarkıları hafızalara kazınan rock gruplarının tişörtleri bu sezon kombinlerin en favori parçalarından.

Haberin Devamı

70 ve 80'li yılların unutulmaz rock gruplarının logolarının basılı olduğu t-shirt ve sweatshirt'ler tekrar moda gündemine girmeye hazırlanıyor. Hollywood ünlülerinin başı çektiği bu trendde ünlü grupların adları ve simgeleri olan her türlü giyim eşyası ile çabasız ve umursamaz bir şıklık sergilemek mümkün. 80'li yılların asi rock stiline bir gönderme yapan bu modellerle siz de stilinizde farklılık yaratabilir ve uzun süredir giymediğiniz favori grubunuza ait parçaları büyük bir zevkle kombinleyebilirsiniz.

Grup tişörtlerini raflardan indirin

Groupie akımını popüler hale getiren ünlüler t-shirt modellerini sade ve minimal pantolon ve jean modelleriyle tamamlamaya özen gösteriyor. Pek çok galaya favori grup t-shirt'ü ile katılan ünlüler renk kombinasyonunu da göz önüne alan seçimleri ile dikkat çekiyor. En sevdiği grubun t-shirt'ünü giyerek Paris Moda Haftası'na giden ünlüler bunun sadece bir sokak trendi olmadığının da kanıtı niteliğinde. Siz de groupie akımını hayatınızın her alanına uygulayabilir ve farklı görünümünüzle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Haberin Devamı

Günlük şıklığınızı groupie parçalarla tamamlayın. En sevdiğiniz grubun sweatshirt modelini favori jean'iniz ile tamamlayarak bootie'lerinizle son dokunuşu yapın. Sinemaya ve arkadaşlarınızla buluşmaya gidebileceğiniz kombininizle farklı bir hava yakalamanız mümkün.

Grup tişörtlerini raflardan indirin

Kült gruplara ait t-shirt'lerinizi sadece jean'lerle tamamlamak yerine kalem eteklerinizle daha şık bir profil çizebilirsiniz. Kalem eteklerinizin üzerine grup tişörtünüzü giyerek bir deri montla görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Cool ve şık bir hava estireceğiniz kesin.

Kısa etek ve ceketlerinizin içerisinde grup t-shirt'leri ile stil sahibi bir görünüm yakalayın. Bu kombini yaparken kombininizin birbiri ile uyumlu renklerden oluşması bütünlük oluşturması açısından önemli. Güncel bir stil yakalayacağınız görünümünüzü kovboy çizmeleri veya uzun çizmeler ile kombinleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Grup tişörtlerini raflardan indirin

Çizgili klasik pantolon ve ceketlerle grup t-shirtleri harika birer ikili olabilir. Blazer ceket ve bol pantolon formlu takımınızla grup t-shirt'ünüz size ilham verici bir hava katar. Kombininizi beyaz sneaker modeli ile daha spor hale getirebilirsiniz.

Tayt ve sweatshirt'ünüzün üzerine grup kasketinizi geçirerek arkadaşlarınızla buluşmaya ne dersiniz? Kış günlerinin kurtarıcı parçası olan kasketleri farklı bir şekilde değerlendirebilir ve stilinizi güncel hale getirebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!