Grosskreutz şimdi yandı!

Güncelleme Tarihi:

Grosskreutz şimdi yandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 13:36

Galatasaray yönetimi, "Ailemi özlüyorum" diyerek takımı terk eden Alman futbolcu Kevin Grosskreutz için isteyeceği bonservis bedelini belirledi. Kendisi için kiralanan lüks ev ve uçak masrafları hariç 2 milyon 425 bin Euro ödenen Grosskreutz'tan 3 milyon Euro istenecek ve kesinlikle indirim yapılmayacak.

Haberin Devamı

Galatasaray yönetimi, önceki gün teknik direktör Mustafa Denizli'ye, "Ailemden uzak kalamıyorum, takımdan ayrılmak istiyorum" diyen ve dün de eşyalarını toplayarak Almanya'ya dönen Kevin Grosskreutz'tan isteyeceği parayı belirledi.

FIFA kuralları gereği Ocak ayına kadar oynamayacak olmasına rağmen bütün alacakları ödenen Alman futbolcunun menajeri Konstantin Liolios'u İstanbul'a çağıran sarı kırmızılı yöneticiler, sözleşmeyi feshetmek için istedikleri rakamı bildirecek.

Grosskreutz için Borussia Dortmund Kulübü'ne 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Galatasaray, futbolcunun kendisine de bugüne dek 740 bin Euro ödedi. Aralık ayı alacaklarına mahsuben ödenecek 185 bin Euro ile birlikte Grosskreutz'a 925 bin Euro para verilmiş olacak.

Kendisi için kiralanan lüks evin masrafı ve her hafta sonu gittiği Almanya'ya gidiş-dönüş uçak biletlerini de hesaplayan sarı kırmızılılar, sözleşmeyi feshetmek için 3 milyon Euro talep edecek.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı'nın oyuncu havuzunda yer alan Grosskerutz'un mutlaka iyi bir kulübe gideceğinden emin olan Galatasaray yönetimi, 28 yaşındaki futbolcu için belirlediği 3 milyon Euro'luk fesih bedelinden geri adım atmayacak.

KÖLN KULÜBÜ'NDEN GROSSKREUTZ AÇIKLAMASI
Öte yandan, Bundesliga takımlarından Köln'ün sportif direktörü Jörg Schmadtke, Alman Express gazetesine yaptığı açıklamada, Kevin Grosskreutz'u transfer edecekleri iddiasını yalanladı. Schmadtke, "Grosskreutz transferi söz konusu değil" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!