Göztepe, ikinci yarıdaki oyundan memnun

Güncelleme Tarihi:

Göztepe, ikinci yarıdaki oyundan memnun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2013 10:50

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Giresunspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Bu uzun lig maratonunda bu tür galibiyetler çok önemli" dedi.

Haberin Devamı

Zengin, yaptığı açıklamada, dün karşılaştıkları rakiplerinin üst üste 3 galibiyet alarak İzmir'e geldiğini, özellikle ikinci yarıda istedikleri oyunu ortaya koyduklarını belirten Zengin, şunları kaydetti: "İkinci yarıda ortaya konan istekli futbol bizim için golün habercisiydi. Özellikle ligin üst sıralarında puan farkı daraldı. Bu uzun lig maratonunda bu tür galibiyetler çok önemli. Göztepe formasına yakışır şekilde mücadele eden oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Dün oynadığımız karşılaşmada taraftarlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Bize verdikleri olağanüstü destek için teşekkür ediyoruz."

Giresunspor karşısında takımının galibiyet golünü atan Enes Kubat, bu sezon Yeni Malatyaspor ve Anadolu Selçukluspor maçlarının ardından 3. golüne ulaştı. Sarı-kırmızılı ekipte dün sarı kartla cezalandırılan Osman Fırat ile Tolga Çavdar bir daha sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Ligde 9. haftayı lider Yeni Malatyaspor'un 3 puan gerisinde 15 puanla 5. sırada tamamalyan Göztepe, 3 Kasım Pazar günü deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!