Görüşeceğiz tamam mı Tamam Başbakanım

Güncelleme Tarihi:

Görüşeceğiz tamam mı Tamam Başbakanım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2012 01:06

Duygusal anların yaşandığı görüşmede, Başbakan Alex’in eşi Daianne’ye porselen kahve takımı hediye ederken, “Kahveyi sen hazırlayacaksın. Beraber içeceksiniz” dedi.

Haberin Devamı

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Alex de Souza’yı Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde kabul etti. Alex’e kol düğmesi hediye eden Erdoğan, Brezilyalı yıldız ile görüşmesinde duygulu anlar yaşandı ve sambacının zaman zaman gözleri yaşardı.


Erdoğan kapıda karşıladı

Başbakan Erdoğan ile Alex görüşmesi dün Dolmabahçe’de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde saat 16.30’da gerçekleşti. Görüşmeye tam vaktinde gelen Alex’ten önce yorumcu Rıdvan Dilmen’in içeri girdiği görüldü. Toplantıya eşi Daianne ile birlikte gelen Alex’in Erdoğan ile görüşmesi 70 dakika sürdü.
Başbakan Erdoğan, Alex ve eşini görüşme yaptıkları salonun kapısında karşıladı. Başbakan’ın ‘Hoş geldin’ diyerek karşıladığı Alex’in eşi Daianne de Türkçe ‘Hoş bulduk’ diyerek karşılık verdi. Alex’in de elini sıkarak ‘Hoş geldin. Nasılsın’ diye soran Erdoğan’a Alex ‘İyiyim sen nasılsın’ diye cevap vererek samimi görüntü sergiledi.

Haberin Devamı

Kol düğmesi hediye etti

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan Alex’i Türkiye’de tatil ya da çeşitli vesilelerle yeniden görmekten mutlu olacağını söyledi. Erdoğan, Alex’e kol düğmesi, eşine şal ve broş, çocuklarına da oyuncak hediye etti. Başbakan ayrıca de Souza çiftine birer porselen kahve takımı hediye etti. Kahve takımını Daianne’ye teslim ederken “Kahveyi sen hazırlayacaksın. Beraber içersiniz” dedi. Görüşmenin ardından Erdoğan konuklarını uğurlarken kendisine çok teşekkür eden Alex’e sarılarak ‘Görüşeceğiz tamam mı?’ dedi. Alex bunun üzerine ‘Tamam’ yanıtını verdi.

GÖRÜŞMEDEN KARELER

ALEX'TEN BAŞBAKAN'A VEDA ZİYARETİ - Semih Bahadır'ın objektifinden

ALEX BAŞBAKANLIK OFİSİNE BÖYLE GELDİ / WEB TV 

TANJU ÇOLAK'TAN ALEX YORUMU / WEB TV 

Tam vaktinde oradaydı

AZİZ Yıldırım’ın, sözleşmesinin feshedildiği toplantıya 15 dakika geç kaldı diye eleştirdiği Alex de Souza, dün Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde saat 16.30’da hazır bulundu.

Haberin Devamı

Alex de Souza kravat taktı

ALEX de Souza dünkü görüşmede takım elbise giyerken, kravat da taktı. Brezilyalı yıldız, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la 19 Nisan 2011’de yaptığı daha önceki görüşmesinde kravat takmamıştı.

1- Başbakan, Alex’i bu kez Aziz Yıldırım ile değil, eşi Daianne ile kabul etti.

2-Alex, ilk görüşmede spor kıyafet tercih etmişti.

3-Brezilyalı futbolcu, bu görüşmede yeni bir takım elbise giydi. Ve kravat taktı.

4-Başbakan ve Alex, bu kez çok daha fazla içtendi.

5-Bir öncekinden daha duygusal anlar yaşandı. Alex gözyaşı döktü.

6-Görüşme bir öncekinden daha uzun sürdü.

7-Bu kez hediye verme sırası ilk görüşmenin aksine Başbakan’daydı.

Coritiba ile anlaştı!

Haberin Devamı

ALEX’in gideceği takımın belli olduğu iddiası dün gündeme oturdu. Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra büyük ihtimal ülkesine döneceği konuşulurken, kardeşi anlaştığı takımı açıkladı. Alex’in kardeşi Taxinha, Globo TV’ye konuşurken şunları kaydetti:

“Alex geçen sezon Coritiba’ya gelmeye karar vermişti ancak kulübün durumunu gözlüyordu. Şimdi serbest bir oyuncu ve Coritiba ile 2 yıllık anlaşma yapmaya geliyor.”

Özellikle Brezilya basınında ortaya atılan bazı iddialar ise, adı Coritiba, Santos, Cruzeiro ve Palmeiras’la anılan Alex de Souza’nın Coritiba ya da Palmeiras küme düşerse, diğer iki seçeneğe yöneleceği yönünde oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!