Gönlümüzdeki oldu

Güncelleme Tarihi:

Gönlümüzdeki oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2009 00:00

Sivasspor’un Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Belçika’dan Anderlecht. Avrupa Ligi’nde F.Bahçe Macar Honved, G.Saray ise Malta’dan Sliema Wanderers ile İsrail’den Maccabi Netanya takımlarının galibi ile oynayacak.

Haberin Devamı

FUTBOLDA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nin 3. ön eleme turu kuraları dün çekildi. İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kura çekimi sonunda ülkemizi Devler Ligi’nde temsil etmeye hazırlanan Sivasspor, 5 muhtemel rakibi arasında en düşük puana sahip Belçika kulübü Anderlecht ile eşleşti. Kırmızı beyazlılar, ilk karşılaşmayı 28 veya 29 Temmuz’da deplasmanda, rövanşı 4 ya da 5 Ağustos’ta Sivas’ta oynayacak.

Fener’in rövanşı seyircisiz oynanacak

Türkiye’yi bu sezon değişen adı ve yeni statüsü ile UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek takımlardan Fenerbahçe ise,  3. ön eleme turunda Macaristan’ın Honved takımına rakip oldu. Sarı lacivertlilerin ilk maçı 30 Temmuz’da Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda. 6 Ağustos tarihinde Macaristan deplasmanına gidecek F.Bahçe, rövanşı rakibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak.

Haberin Devamı

  

Sliema ile Netanya ilk maçta yenişemedi

Aynı kupada mücadele eden ve önceki gün 2. ön eleme turunda Kazakistan’dan Tobol ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray’ın da 3. ön eleme turundaki olası rakipleri belli oldu. Sarı kırmızılılar bu turu geçmesi halinde Malta temsilcisi Sliema Wanderers ile İsrail’den Maccabi Netanya eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. G.Saray, ilk maçını 30 Temmuz’da evinde, rövanşı 6 Ağustos’ta deplasmanda oynayacak. Cimbom’un muhtemel rakipleri arasında Malta’da yapılan ilk maç golsüz berabere bitmişti.

Lucescu’ya Rumen takımı çıktı

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. ön eleme turunda diğer eşleşmeler de belli oldu. Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran ve önceki gün kalp rahatsızlığı geçiren Rumen Mircea Lucescu’ya, kendi ülkesinin takımı Timişiora çıktı. Kupada diğer eşleşmeler ise şöyle:

Salzburg (Avusturya)/Bohemian (İrlanda)-Pyunik (Ermenistan)/Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Zrinjski (Bosna)/Slovan Bratislava (Slovakya)-Olympiakos (Yunanistan), Zurih (İsviçre)-WIT Georgia (Gürcistan)/Maribor (Slovenya), Streymur (Faroe Adaları)/Apoel (Kıbrıs Rum Kesimi)-Rhyl (Galler)/Partizan (Sırbistan), Inter Turku (Finlandiya)/Sheriff (Moldova)-Slavia Prag (Çek Cum.), Hafnarfjördur (İzlanda)/Aktobe (Kazakistan)-Maccabi Haifa (İsrail)/Glentoran (K.İrlanda), Ekranas (Litvanya)/Bakı (Azerbaycan)-Levski Sofia (Bulgaristan)/Sant Julia (Andora), Ventspils (Letonya)/ Dudelange (Lüksemburg)-Makedonija Üsküp (Makedonya)/BATE Borisov (Belarus), Wisla Krakow (Polonya)/Levadia Tallinn (Estonya)-Debreceni (Macaristan)/Kalmar (İsveç), Kopenhag (Danimarka)/Mogren (Karadağ)-Tiran (Arnavutluk)/Stabek (Norveç), Sparta Prag (Çek Cum.)-Panathinaikos (Yunanistan), Sporting Lizbon (Portekiz)-Twente (Hollanda), Celtic (İskoçya)-Dinamo Moskova (Rusya).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!