Gomis planı

Güncelleme Tarihi:

Gomis planı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 00:00

Nicolas Anelka’yı Manchester City’den aldıktan sonra satarak kulübe gelir getiren başkan Aziz Yıldırım, Saint Etienne’in golcüsü için önümüzdeki günlerde resmi teklif götürmeye hazırlanıyor.

TRANSFER çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Fransa’nın Saint Etienne takımında forma giyen 23 yaşındaki Bafetimbi Gomis için geleceğe yatırım amaçlı plan yapıyor. Bu sezon gösterdiği performans ile Fransa Ligi’nde en iyi çıkış yapan futbolcular arasında gösterilen ve Avrupa transfer piyasasında önemli bir isim haline gelen Gomis’i uzun süredir takibe alan Fenerbahçe Yönetimi, resmi teklif götürmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon tarihinin en büyük başarısını elde eden ve çeyrek finalde Chelsea’ye elenen sarı lacivertli takımın Avrupa’da hedef büyütmesi üzerine kaliteli futbolcu arayışını sürdüren yönetim, Gomis için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

Anelka gibi düşünülüyor

Daha önce İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City’den Anelka’yı yüksek bonservis bedeli ödeyerek alan ve satarken para kazanan Aziz Yıldırım’ın Drogba’ya benzetilen Gomis için de aynı hesaplar içinde olduğu öğrenildi. Premiere Lig’den Newcastle’ın da transferini düşündüğü Gomis’in menajerlerinin F.Bahçe’ye yakın isimlerle görüşme yaptığı öğrenildi. Senegal asıllı futbolcunun menajerleri ile yaptığı görüşmede, "Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gitmek istiyorum. Bu Fenerbahçe olabilir. Önümüzdeki yıl devler ligi vitrinine çıkmak istiyorum" dediği ileri sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!