Çin'den açıklama geldi... Burak Beşiktaş'a mı gidiyor!

Güncelleme Tarihi:

Çinden açıklama geldi... Burak Beşiktaşa mı gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 14:47

Çin'de forma giyen Burak Yılmaz için menajeri Ogan Tarhan, Beşiktaş açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan Çin Ligi ekibi Bejing Guoan'a transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Burak Yılmaz'ın Türkiye'ye döneceği iddia edilmeye başlandı.

Transferini çok istediği teknik direktör Alberto Zaccheroni'nin takımdan ayrılması sonrasında formunu yükseltemeyen Burak Yılmaz için menajeri Ogan Tarhan'dan açıklama geldi.

Çin basınında Ogan Tarhan'ın Burak Yılmaz'ın transferi konusundaki ifadesinde, A Mili futbolcunun Bejing ile sözleşmesi olduğu ancak Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda kapıyı kapatmayacakları sözleri manşet oldu.

Ogan Tarhan açıklamasında, "Burak'ın Bejing ile 3.5 yıl saha sözleşmesi var, şu anda sakatlığını tamamen atlatmış durumda. Türkiye'ye geri dönmek için eski teknik direktörü Şenol Güneş'i aramadı.

Şu anda buradan ayrılmak gibi bir niyeti yok ama hem Beşiktaş hem de Bejing transferi konuşmak isterse biz de durumu değerlendiririz. Beşiktaş bize de transfer durumunu sorabilir. Şu ana kadar transfer konuşmadık ama konuşabiliriz" dedi. (Sporx)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!