Golü erken istiyorum

Güncelleme Tarihi:

Golü erken istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2007 00:00

Vllaznia maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Ziya Doğan, "Tur hesabını rövanşa bırakmamalıyız. Rakipten daha kaliteliyiz. Onların direncini çabuk kırarsak, rahatlarız" dedi.

TRABZONSPOR, İntertoto Kupası’ndaki Vllaznia maçına kilitlendi. Bordo mavililerin teknik direktörü Ziya Doğan, Arnavutluk ekibi karşısında işi ilk maçta bitirmeleri gerektiğini belirtirken, deplasmandaki rövanşa rahat gitmek istediklerini söyledi. Dünkü idman öncesi futbolcularıyla saha içinde kısa bir konuşma yapan Doğan, "Rakip bizden 1,5 ay önce çalışmalara başladı. Hazır bir takım karşımızda olacak. Ancak bizim onlardan daha kaliteli olduğumuz bir gerçek. Disiplinli ve kontratağa hızlı çıkıyorlar. Erken gol bulmalıyız ve dikkatli olmalıyız" dedi. Doğan, tecrübeli isimlerinden takıma ağabeylik yapmalarını da isterken şöyle konuştu:

Ağabeylik yapın

"Ayman, Gökdeniz, Çağdaş ve Hüseyin gibi futbolcular, sahada hiç susmamalı. Sürekli takımı ateşlemeli. Özellikle de Çağdaş. Savunmada en tecrübeli isim. Takımı sürekli yönlendirmeli. Bu takıma tecrübe kazandıracak futbolcuların başında geliyor." Trabzonspor, Vllaznia’yı elediği taktirde Slavija Sarajevo(B.Hersek)-Otelul Galati (Romanya) maçının galibiyle 3. turda karşılaşacak. Öte yandan sakatlıktan yeni kurtulan kaleci Tolga, bir pozisyonda Ersen Martin’le çarpışınca tekrar sakatlandı. Bu arada bordo mavili yönetim dün Trabzon’da toplandı ve sonuna kadar Ziya Doğan’ın arkasında olma kararı aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!