Gökhan Gönül'de ödem

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülde ödem
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 00:00

F.Bahçe, İBB ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda, sakatlık ve ağrı sorunları bulunan 8 futbolcu yer almadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın başındaki yarım saatlik bölüm basın  mensuplarına açık tutuldu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan  5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ederken, basın mensuplarının yer almadığı  bölümde futbolcuların ayak tenisi oynayıp pas organizasyonları yaptıkları  kaydedildi.
       Â
Sarı-lacivertli ekibin savunmasındaki önemli isimlerin sakatlıkları, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi can sıkıyor.

Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan ve bu nedenle  ayağında ödem oluşan Yobo'nun tedavisi sürerken, sol üst ön adale grubunda  ağrıları bulunan Ziegler'in tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkmadığı  bildirildi.

Haberin Devamı

Sol kasığında ağrıları bulunan ve Universal Çamlıca Hastanesi'nde çekilen  MR'ında kasığında zorlanma tespit edilen Özgür Çek de antrenmanda yer almadı.

Gökhan Gönül'ün sakatlığı

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin bugünkü antrenmanından sonra, Gökhan Gönül ile ilgili kulübün internet sitesinde yer alan, adalesinde kısmi yırtık tespit edildiği yönündeki bilgi, sol arka üst adalesinde zorlamaya bağlı ödem tespit edildiği şeklinde düzeltildi.

Gönül'ün, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi tedavisi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!