Gökhan Gönül idmana katılmadı

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül idmana katılmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2011 20:38

Fenerbahçe'de sağ kasığında zorlama tespit edilen Gökhan Gönül, tedbir amacıyla antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından taktiksel ve bireysel çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Sarı-lacivertli takımda sol kasığında ağrı hissettiği için dünkü antrenmanda tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu'nun bu akşamki antrenmanda takımdaki yerini aldığı bildirildi.

Sağ kasığında zorlama tespit edilen Gökhan Gönül'ün tedbir amacıyla antrenmana katılmadığı, Serkan Kırıntılı'nın ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştığı duyuruldu.

Mehmet Topuz ve Sezer Öztürk'ün tedavilerine tesislerde devam edildiği, Fenerbahçe A2 Takımı'nın dün Kasımpaşa ile yaptığı maçta görev alan Gökay Iravul, Hasan Erbey, Erten Ersu, Recep Niyaz ve Berk Elitez'in de rejenerasyon çalışması ile antrenmanı tamamladıkları kaydedildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Şenol Çorlu ve altyapı antrenörlerinin ortaklaşa geliştirdikleri proje kapsamında, altyapıda ayın futbolcusu seçilen 17 Yaş Altı Takımı oyuncusu Erman Taşkın'ın da takımla birlikte antrenman yaptığı ifade edildi.
Sarı-lacivertli takım, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!