Gökdeniz: Galibiyete ben taşımadım

Güncelleme Tarihi:

Gökdeniz: Galibiyete ben taşımadım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2007 11:51

Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz, takımı kendisinin galibiyete taşımadığını, takım olarak galip geldiklerini ifade etti.

Gökdeniz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu belirtti. Göndeniz, karşılaşmada iki gol attığı için ayrı bir sevinç yaşadığını vurgulayarak, “Takımı ben galibiyete taşımadım. Galip geliyorsak, takım olarak galip geliyoruz. Takım arkadaşlarımı, taraftarımızı, camiamızı tebrik ediyorum. Bütünleşme zamanı artık” dedi.

Kongre sürecinin kendilerini etkilemediğini ifade eden Gökdeniz, kongre sürecinin idari bir iş olduğunu, kendilerinin sahaya çıkıp, mücadelelerini yaptıklarını kaydetti.

Golcü futbolcu, gelecek hafta Fenerbahçe ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını da belirterek, “Öncelikle Fenerbahçe'yi Avrupa'daki başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Fenerbahçe maçı bizim için çok önemli. Yendiğimiz taktirde, şampiyonluk uzak bir ihtimal ama ikincilikte biz de varız diyebileceğiz” diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcu Umut ise son iki karşılaşmayı da kazandıkları için mutlu olduklarını, mücadele ettikleri ve kendi futbollarını ortaya koydukları taktirde neler yapabileceklerini gösterdiklerini ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!