Git-gel ligi

Güncelleme Tarihi:

Git-gel ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 23:37

2013-14 sezonu ilk yarısında G.Saray, Bursa, G.Antep, G.Birliği, Elazığ, Konya ve Erciyes’in hocaları gitti.

Haberin Devamı

Bu rakam İngiltere’de 5, Fransa’da 4, İtalya’da 4, Almanya’da 3, İspanya’da 3 hoca oldu.

HER şey sezon öncesi Bursa Teknik Direktörü Karaman’ın gönderilmesiyle başladı... Tecrübeli hocanın yerine, Türkiye’nin aşina olduğu bir isim geldi; Daum... Yaprak dökümü tüm hızıyla devam etti. Ve devre arasına 1 hafta kala 7 Süper Lig hocası takımlarından ayrıldı. Kayseri Teknik Direktörü Prosinecki istifadan caydırıldı.
2013-14 sezonu başladıktan sonra ilk ayrılık 6. haftada G.Saray’da yaşandı. Terim, Beşiktaş maçı sonrası görevinden alındı. Yerine Mancini getirildi. Daha sonra 9. haftada G.Birliği’nde Metin Diyadin dönemi biterken, Mehmet Özdilek dönemi başladı.

16. HAFTADA İKİ SON BİRDEN

DAHA Gençler’de yaşanan ayrılığın üzerinden 1 hafta geçmişti ki Elazığ, Sollied’le yollarını ayırdı. Gakgoş, Okan Buruk’a emanet edildi. 11. haftada evinde Beşiktaş’a 3-0 yenilen Kayseri’de Prosinecki istifasını sundu. Ancak istifa reddedilince Hırvat hoca çalışmaya devam etti. Ertesi hafta, yani 12. haftada bu kez ayrılık çanları G.Antep için çaldı. Bülent Uygun giderken, göreve Sergen Yalçın geliyordu. Ve 16. hafta... İki teknik adamın takımlarıyla ilişiği kesilirken, Konya’da Uğur Tütüneker, Erciyes’te Fuat Çapa dönemleri son buldu. Konya’da Mesut Bakkal, Erciyes’te ise Hikmet Karaman görevi devraldı. G.Antep’te Sergen Yalçın ise Bursa maçı sonrası gerekli açıklamayı yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

TAKIM HAFTA GİDEN HOCA GELEN HOCA

Bursa Sezon öncesi Hikmet Karaman Christoph Daum
G.Saray 6. hafta Fatih Terim Roberto Mancini
G.Birliği 9. hafta Metin Diyadin Mehmet Özdilek
Elazığ 10. hafta Trond Sollied Okan Buruk
Konya 16. hafta Uğur Tütüneker Mesut Bakkal
K.Erciyes 16. hafta Fuat Çapa Hikmet Karaman

PTT’DE DE ‘KIYIM’ VAR

PTT 1. Lig’de ise durum daha içler acısı... Geride kalan haftalarda 11 takım 16 kez teknik direktörünü değiştirdi. Ş.Urfa, 1461 Trabzon, Tekden Denizli, Adana, Fethiyespor ve Kahramanmaraşspor ise iki defa hoca değişimine gitti. 1461 Trabzon’un hocası Kadir Özcan, vefat edince yerine yardımcı antrenör Ayhan Alemdaroğlu gelmişti. Alemdaroğlu’nun yerine ise Cemil Canalioğlu görev yapmaya başladı.

Haberin Devamı

İNANILMAZ SİRKÜLASYON

TAKIM GiDEN
1461 Trabzon 2
Denizli 2
Adana 2
Fethiye 2
K.Maraş 2
G.Antep BŞB 1
Ş.Urfa 1
Adana Demir 1
Buca 1
Bolu 1
T.Linyit 1

2013’ÜN KRALI CRİSTİANO RONALDO

DÜNYA genelinde 2013 yılının en golcü oyuncusu Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo oldu. Ronaldo, yılı 69 golle kapatıyor. Portekizli yıldızı PSG’den Zlatan İbrahimovic ve Barcelona’dan Lionel Messi takip ediyor. Cristiano Ronaldo, 69 golün 38’ini La Liga’da, 15’ini Şampiyonlar Ligi’nde, 6’sını Kral Kupası’nda, 10’unu da milli takımda attı. Zlatan 47, uzun süre sakatlıklarla boğuşan Messi ise 45 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!