Giresunspor'un transfer yasağı kalktı

Güncelleme Tarihi:

Giresunsporun transfer yasağı kalktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 16:06

Mustafa Bozbağ başkanlığındaki yönetim kurulu, 450 bin lira ödeme yaparak Türkiye Futbol Federasyonu’nun transfer yasağını kaldırdı.

"TRANSFER SAYFAMIZ AÇILDI"

Konu hakkında açıklama yapan basın sözcüsü İbrahim Özkul, "2012–2013 sezonunun devre arası transfer döneminde kapalı olan transfer sayfamız açtırılmıştır" dedi. İbrahim Özkul, bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılan Yeni Malatyasporlu Sedat Yeşilkaya ve Turgutlusporlu Necati Demirhan ile de anlaşarak sözleşme imzaladıklarını söyledi.

"SAHADA OLACAKLAR"

Transfer yasağının kalkmasının ardından bir süredir Antalya’da takımla birlikte çalışan transferlere de Tarsus İdmanyurdu müsabakasında forma giyme şansı doğdu. Transfer edilen futbolcuların lisans işlemleri tamamlanacağı, ikinci yarının ilk maçında sahada olacağı bildirildi.

12 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI

Giresunspor, bugüne kadar Ergün Çakır, Tayfun Özkan, Sefa Akın Başıbüyük, Hüsamettin Tut, Aydın Kuzu, Cihan Yeşilırmak, Atilla Erel, Bilal Şeflek, Feridun Sungur, Muhsin Özerkan, Sedat Yeşilkaya ve Necati Demirhan’ı kadrosuna kattı.

KALECİ SORUNU ÇÖZÜLEMEDİ

Yeşil beyazlılar, uzun süredir kaleci arayışlarında ise istediği sonucu alamadı. Mehmet Ali ve Ulaş Güler ile yolların ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan Giresunspor, hedeflediği transferi henüz gerçekleştiremedi. Giresunspor’da ikinci yarının ilk maçı olan Tarsus İdmanyurdu karşısında kaleyi Mehmet Akif Önal veya Onurcan Piri’den birinin koruyacağı öğrenildi.

KONTROLDEN GEÇTİLER

Öte yandan ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Giresunspor’a katılan futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Genel menajer Ercan Gezgin nezaretinde Antalya Medical Park Hastanesinde kontrolden geçirilen futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!