Giresunspor'dan ilginç karar!

Güncelleme Tarihi:

Giresunspordan ilginç karar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2016 08:53

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, Mersin İdmanyurdu'ndan transfer etmek istediği Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel'in transferinden ilginç bir gerekçeyle vazgeçti.

Haberin Devamı

Ricardo Pedriel'in transferiyle ilgili açıklama yapan yeşil beyazlı kulübün başkan yardımcısı Nahid Yamak, şunları söyledi:

"Pedriel ile yaklaşık bir aydır görüşüyoruz. Bu süreç içerisinde Pedriel ile anlaşma noktasına gelindi” diyen Giresunspor Başkan Yardımcısı Yamak, ”Kendisinin özel isteklerinden dolayı anlaşmayı yapmadık. Giresunspor olarak bazı prensiplerimiz var. Tabii alacaklarda farklılık olabilir ama bizim kulübümüzün içerisinde hiçbir oyuncunun diğerine göre şartlarda bir farklılık olamaz.

Giresunspordan ilginç karar
"O BİLETİ ALACAK GÜCÜMÜZ YOK"
Bizim Pedriel ile anlaşma sağlayamamamızın nedeni kendisi Amerika’da yaşıyor. Yabancı oyunculara zaman zaman çocuklarıyla birlikte Giresun’a geldiklerinde bonus olarak biletlerini alıyoruz. Bizden dört kişilik ailesi için business class bilet istedi. Ona 'bu bileti alacak ekstra bir gücümüz yok' dedik. Kendisine kulübümüzün durumunu anlattık. Normal ekonomi sınıfı olarak adlandırılan biletten alabileceğimizi söyledik. Pedriel bunda üsteleyince talebinin prensiplerimize aykırı olduğunu kendisine ilettik. Sonrasında kendisine yoluna bakmasını bizim transfer görüşmelerini başka oyuncularla yapacağımızı söyledik."

BAKMADAN GEÇME!