Gerçeklerle yüzleşme zamanı! Annemin Yarası'ndan ilk fragman

Güncelleme Tarihi:

Gerçeklerle yüzleşme zamanı Annemin Yarasından ilk fragman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 11:24

Gişede önemli işler başaran filmlerin yapımcılığını üstlenen BKM'nin yeni filmi Annemin Yarası ilk fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Film güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

2015 yılında önemli yerli filmler gösterime girdi. Bu sene de aynı güzellikte filmler beyaz perdeye gelecek gibi görünüyor. Hikayesi ve önemli oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Annemin Yarası filminin ilk fragmanı yayınlandı. Düğün Dernek 2: Sünnet, Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve Dedemin Fişi gibi önemli gişeler elde eden, BKM'nin yapımcılığını üstlendiği film vizyona girmeye hazırlanıyor.

 

 

Haberin Devamı

Çekimleri 2015 yazında Sırbistan'da gerçekleştirilen filmin yönetmen koltuğunda Silsile, Sen Kimsin? ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı yöneten Ozan Açıktan oturuyor. Senaryosunu Uygar Şirin, Funda Çetin, Mehmet Turgut, Ozan Açıktan, Ozan Güven, Fethi Kantarcı gibi isimler yazarken merak uyandıran oyuncu kadrosunda; Belçim Bilgin, Ozan Güven, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Bora Akkaş ve Ayça Eren yer alıyor. 

SOLUK SOLUĞA İZLEYECEKSİNİZ

Haberin Devamı

11 Mart'ta vizyona girecek olan Annemin Yarası'nın konusu ise şöyle:
Ailesi tarafından yetimhaneye bırakılan Salih, on sekiz yaşına geldiğinde içinde biriktirdikleriyle ailesini bulmak için yetimhaneyi terk eder. Hiç ummadığı bir çiftlikte işe başlayan Salih, hayalindeki yuvayı bulmuştur. Heyecan ve tansiyon yükseldikçe yeni sırlar su yüzüne çıkar. Salih geçmişinden kurtulup bu yuvada mutlu olabilecek midir? Soluk soluğa izlenecek Annemin Yarası, Salih’in peşinde umudun izini sürüyor.

 

Gerçeklerle yüzleşme zamanı Annemin Yarasından ilk fragman
 tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!