Gemileri yaktı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Gemileri yaktı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 00:00

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın peşinde olduğu milli futbolcu, Sport1 Televizyonu’na verdiği demeçte, “Çok ciddi teklifler alıyorum. Bir tanesi çok cazip. Önümüzdeki günlerde karar vereceğim” dedi.

Haberin Devamı

BAYERN Münih’le bağlarını koparmaya hazırlanan Hamit Altıntop, Türkiye’ye doğru yelken açtı. “Çok ciddi teklifler alıyorum. Özellikle bir tanesi çok cazip” diyerek üç büyükleri işaret eden milli futbolcunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu. Özellikle F.Bahçe ve G.Saray’ın kadrolarına katmak için büyük çaba harcadığı Hamit için sarı lacivertliler, devre arasında yıllık 4 milyon Euro’luk cazip bir öneride bulunmuştu.
Bayern Münih forması altında bu sezon Bundesliga’da iki kupa sevinci yaşayan, Yıldıray Baştürk’ün ardından Şampiyonlar Ligi’nde final oynama başarısını gösteren ikinci Türk futbolcusu olan Hamit Altıntop, Sport1 Televizyonu’na verdiği demeçte, sözleşmesinin sona erdiğini, takımdan ayrılmasının yüksek bir ihtimal olduğunu belirtti. Bayern Münih’in teklifine karşılık adını şu an için veremeyeceği bir kulüpten çok cazip teklif aldığını ifade eden Hamit Altıntop, “Bayern Münih’in kalbimde her zaman yeri ayrı olacaktır” dedi.

En iyi teklifi yaptık

Hamit, şöyle devam etti: “Önümüzdeki sezon için birçok kulüp kadro planlarını hazırladı ve bu yönde transfer çalışmaları yapıyorlar. Bana da çok ciddi teklifler geliyor. Özellikle bir tanesi çok cazip. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim.” Bayern Münih yetkililerinin “Hamit’e çok az forma giyen bir futbolcuya yapılacak en iyi teklifi yaptık” açıklamaları ise milli futbolcuya kulübün daha iyileştirilmiş bir teklif yapmayacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Hamit’e yer kalmadı

SPORT 1’in internet sitesinde yer alan bir yorumda, “Leverkusen’den Toni Kross geri dönüyor. Ribery ile sözleşme 2015’e kadar uzatıldı. Orta saha da Hamit’e yer kalmadı. Türkiye’de süper star olan Hamit, Bayern’de bir sezonu daha yedek geçiremez. Kendisi de oynamak istiyor. Bu sezon Bayern Münih formasıyla sadece 26 maçta forma giydi. Bu maçların sadece ikisinde sahada 90 dakika kaldı” diyerek milli futbolcunun ayrılmasının kesin olduğu belirtildi. Hamit Altıntop, Bayern Münih’te hiç de istediği gibi bir sezon geçirmedi. Birçok maçta yedek oturan 27 yaşındaki futbolcu, 2’si 90 dakika olmak üzere sadece 26 maçta forma giydi ve resmi maçlarda yalnızca 1 kez fileleri havalandırabildi.

Haberin Devamı

Van Gaal’e tepki gösterdi

Şampiyonlar Ligi finalinin 63. dakikasında Van Gaal tarafından oyundan alınmasına tepki gösteren Hamit, “Ribery olsaydı fark eden bir şey olur muydu?” sorusuna “Hiçbir şey değişmezdi. Lucio ve Toni takımdan ayrıldı. Inter’den daha iyi olmamıza rağmen tecrübesizlikten kaybettik” cevabını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!