Gelecege ‘asist’

Güncelleme Tarihi:

Gelecege ‘asist’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2014 01:09

Barcelona ile ‘FCBEscola Camp’ projesini hayata geçiren Avea, şimdi de NBA ile işbirliği yapıp basketbolun yıldızlarını keşfedecek.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin futbol yıldızlarını yetiştirmek üzere Barcelona’yla ‘FCBEscola Camp’ projesini düzenleyen Avea, şimdi de NBA’le ortak hareket edip gençleri parkelere kazandıracak. ‘Avea NBA Basketbol Kampı’nı düzenleyecek olan şirket, projenin ilk eğitim dönemini 25-26-27 Ocak’ta gerçekleştirecek. Yine, NBA’in tüm dünyaya eğitim veren koçu Meyer liderliğindeki ikinci dönem ise 28-29-30 Ocak tarihlerinde Kadıköy Muratpaşa İlkokulu’nda organize edilecek.

‘Alanımız genişleyecek’

Projenin detayları, Avea CEO’su Erkan Akdemir, Avea Pazarlama İletişim Direktörü Gelincik Onan, NBA Global Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Başkan Yardımcısı Mark Tatum, NBA Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emilio Collins ve NBA’in efsaneleri Mutombo ile Vandeweghe’in katılımıyla Londra’da açıklandı. Avea CEO’su Erkan Akdemir toplantıda, “NBA ile işbirliğimizde, oyun alanlarımızı genişletmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!