Gekas'a bu yapılır mı!

Güncelleme Tarihi:

Gekasa bu yapılır mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 17:26

Kısa süre öncesine dek Akhisar Belediyespor'un baştacı olan Thefanis Gekas, kadro dışı bırakıldığı kulübünde artık antrenmanlara bile alınmıyor. Geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Yunan golcü, bugün idman için gittiği tesislerin kapısından geri çevrildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Roberto Carlos’un Trabzonspor maçından sonra kadro dışı bırakılmasına rağmen her gün Yılmaz Atabarut Tesisleri’ne gelerek antrenmana alınmayı bekleyen Theofanis Gekas, bugün tesislere de sokulmadı. U21 takımı ile çalışmayı kabul etmeyen ve A takımla idmana çıkmak için kulübe ihtarname çeken Yunan futbolcu, kapıdaki güvenlik görevlisi tarafından geri çevrildi.

ROBERTO CARLOS BU KONUDA KONUŞMAK BİLE İSTEMİYOR
Roberto Carlos, Gekas’la ilgili kararını daha önce verdiğini ve konu hakkında konuşmak istemediğini söylerken, hafta içinde sorunu masaya yatırıp, nihai bir karara varacağı bildirilen yönetimden henüz bir ses çıkmadı. Şu anda sadece üst üste deplasmanda oynayacakları Mersin İdmanyurdu ve Torku Konyaspor karşılaşmalarını düşündüğünü dile getiren Brezilyalı teknik adam, "Bu iki maçı kazanıp, son 6 haftaya daha rahat girmek istiyoruz" dedi.

GEKAS KULÜP BAŞKANI'NA GİTTİ

Teknik direktör Roberto Carlos tarafından kadro dışı bırakılan Yunanlı futbolcunun bugün tesislere alınmadığını doğrulayan Başkan Eryüksel, "Bizim için kritik öneme sahip Mersin İdmanyurdu maçı öncesi takımın konsantrasyonunun bozulmaması için Gekas'ın tesislere girmesine izin verilmedi. Yönetim 2 gün içinde bu konuda ayrıntılı bir açıklama yapacak" dedi.

Haberin Devamı

BAŞKAN ERYÜKSEL: ÇAY, KAHVE İÇİP GİTTİ
Kadro dışı kaldıktan sonra U21 takımı ile idmana çıkmayan Gekas'ı kazanmak için Roberto Carlos'la görüşüp 4 haftalık bir çalışma proğramı çıkarmasını istediklerini, ancak bu programa da uyulmadığını kaydeden Başkan Eryüksel, şöyle devam etti:
"Kendisine, avukatına ve menajerine durumu bildirdik. Bu süre içinde zaman zaman tesislere geldi. Çayını kahvesini içti, ayrıldı. Bugün söylediğim gerekçelerle tesislere alınmadı. Yönetim olarak 2 gün içinde kamuoyuna son ve resmi kararımızı açıklayacağız."

42 MAÇTA 25 GOL ATTI
Theofanis Gekas, Akhisar Belediyespor formasıyla oynadığı 42 maçta 25 gol attı, 3 asist yaptı. Yunan santrfor özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında attığı gollerle takımın kümede kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR TARAFTARLARI ONUN İÇİN ŞARKI BİLE BESTELEMİŞTİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!