Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölüm fragmanı - izle

Güncelleme Tarihi:

Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölüm fragmanı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 22:42

Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi'nde aşk, intikam ve heyecan bir arada. Meryem Uzerli ile Murat Yıldırım2ın başrollerini paylaştıkları dizinin son bölümü nefesleri kesti. Gecenin Kraliçesi yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Gecenin Kraliçesi 7. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasındaki yerini alan Gecenin Kraliçesi heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle bu akşam ekrana geldi. Yayına girdiği günden bu yana izlenmeye devam eden Gecenin Kraliçesi 6. bölümünde neler yaşandı? Dizinin 16 Şubat Salı akşamı yayınlanan 6. bölüm özeti haberimizde...

Seyircileri merak içerisinde bırakan bir final sahnesi ile biten Gecenin Kraliçesi 6. bölümünden sonra belki de en çok merak edilen konu; Gecenin Kraliçesi 7. bölümünde neler olacağı? Bu sorunun cevabını olmasa da ipucunu 7. bölüm fragmanı yayınlandığında öğrenebileceğiz. Peki; Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GECENİN KRALİÇESİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

Gecenin Kraliçesi 7. yeni bölüm fragmanı - izle

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

16 Şubat Salı akşamı Star TV ekranında yayınlanan Gecenin Kraliçesi 6. bölümünde; Aziz, Selin ve Kartal'ın geçmişini öğrenmiştir ve planlarını bir bir devreye sokmaktadır. Selin'i kendisi ile evlenmesi için tehdit eden Aziz, evlenmediği takdirde Kartal'ı öldüreceğini söylemiştir. Selin ise tehdit karşısında mecbur kalarak Aziz'le evlenmeyi kabul etmiştir. Ancak Kartal buna izin vermemiştir.

Evlilik kararını tüm aileyle paylaşan Aziz’in, hiç beklemediği bir gelişmenin yaşanması üzerine, bütün planları alt üst oluyor. Selin, başka çaresi kalmadığını düşünürken, Kartal sevdiği kadın için mücadele etmeye devam ediyor. Hüma’nın başına ise Oktay dert olurken, tehditlere maruz kalan Hüma, ondan kolay kurtulamıyor. Aziz, Kartal ve Selin üçgeninde işler karmakarışık bir hale gelmişken, aldıkları sürpriz bir telefonla üçünün de hayatı değişiyor.

BAKMADAN GEÇME!