Gaziantep 3'te 3 peşinde

Güncelleme Tarihi:

Gaziantep 3te 3 peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 00:00

Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasını galibiyetle kapatan Gaziantepspor, yarın sahasında karşılaşacağı Trabzonspor'u da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor.

Galatasaray deplasmanından 3 puanla dönen kırmızı-siyahlılar, galibiyet serisini Trabzonspor'u da yenerek devam ettirmek istiyor.

Güneydoğu Anadolu ekibi, Trabzonspor maçı hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Ercan gözetiminde yapılan antrenmanda Galatasaray maçında ilk 11'de görev alan futbolcular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular da yarı sahada çift kale maç yaptı. Çalışmada futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, gazetecilere yaptığı açıklamada, morallerinin yerinde olduğunu belirterek, “İyi motive olacağız. Galip gelmek için bütün varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi.

Ercan, Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini, maça yenik başladıklarını, daha sonra da iyi bir direnç gösterdiklerini ifade ederek, “Tam zamanında goller atarak öne geçtik. İkinci yarı istemememize rağmen geriye yaslandık. Sonra tekrar oyunun hakimiyetini ele geçirdik. Önemli de bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Hakemin tutumu ve davranışlarının galibiyetin önüne geçtiğini savunan Abdullah Ercan, şöyle devam etti:

“Bu iş, bizim iyi oyunumuzu, mücadeleci oyunumuzu biraz ikinci plana attı. Çok enteresan bir maç oldu. Bizim dışımızda gelişen olaylardan dolayı çok gerilimli bir maç oldu. Arkadaşlarıma devre arasında, ikinci devreye çıkarken bu olayların içinde olmamazı söyledim ve bunda da başarılı olduk. Sonuçta da bunun yararını takımımız gördü.”

Ercan, bazı futbolcuları üzerlerine çok yük bindiği için dinlendireceklerini, Trabzonspor karşısında da oyunlarını geliştirmek istediklerini dile getirdi.

Kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanacaklarını vurgulayan teknik direktör Ercan, “Moralimiz yerinde. Her maça hazırlandığımız gibi, bu maça da galibiyet üzerine hazırlanıp, iyi motive olacağız. Galip gelmek için bütün varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Abdullah Ercan, son haftaların yükselişte olan futbolcusu Muhammed Demir'in kasığında bir problem yaşadığını ve bu sorunun genç oyuncuyu belirli bir dakikadan sonra rahatsız ettiğini, ancak oyuncusunun ağrılarına rağmen oynadığını ve buna da alışacağını söyledi.
Gazintepsporlu futbolcu Ivelin Popov da Gençlerbirliği ve Galatasaray karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Bulgar oyuncu, “Çok kısa bir sürede önemli maçlara çıktık. Şimdi Trabzonspor'a karşı oynayacağız. Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Eğer bu maçı da kazanırsak, takımımızı daha da üst sıralara taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Bütün arkadaşlarım da böyle düşünüyor” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!