Gazanfer Aydın süresiz kadro dışı

Güncelleme Tarihi:

Gazanfer Aydın süresiz kadro dışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2012 17:33

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da, Gazanfer Aydın süresiz kadro dışı bırakıldı.

Adanaspor maçının ardından 1 gün izin yapan oyuncular, sabah saatlerinde Rüstemler Tesisleri'nde bir araya geldi. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular, pas ve şut çalışması yaparak çalışmalarını sürdürdü.

Teknik direktör Yılmaz Vural gözetiminde, çalışmalarına devam eden oyuncular, daha sonra çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.
Yeşil-siyahlı ekipte, yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Selim Çatalbaş ve Gökhan Kök katılmazken, orta saha oyuncusu Gazanfer Aydın da süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Aydın'ın son haftalardaki formsuzluğu ve disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı ve 15 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.
Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Yılmaz Vural, Aydın'ın, Adanaspor maçında oyundan çıktığı sırada yaptığı hareketlerin sonucu olarak böyle bir ceza verdiklerini söyledi.

Vural, oyuncusunun sportmenliğe yakışmayan tavırlar sergilediğini dile getirerek, “Kartalspor maçında böyle bir tavrı oldu uyardım ama Adanaspor maçında yine aynı şeyleri yaptı. Dolayısıyla bu cezayı vermek durumunda kaldım. Kendisini süresiz kadro dışı bıraktım. Bundan sonra A2 takımıyla çalışmalara çıkacak. Kendisini yakından izleyeceğiz eğer düzelme olursa durumun yeniden düşüneceğiz” dedi.

Takımın başına geldiğinden beri herkese karşı adaletli şekilde yaklaştığını vurgulayan Vural, şunları söyledi:
“Gazanfer'e geldiğimden beri hep şans verdim, kendisini ispatlaması için çok bekledim. Ama bir türlü istediklerimi yapmadı. Onun oynadığı bölgedeki oyuncular, adam eksiltir ve gol pozisyonlarını oluşturur. Ama Gazanfer, bunun hiçbirini şu ana kadar göstermedi. Ben hep sabrettim ama olmadı. Ona karşı bir kastım olsaydı Adanaspor maçının 10. dakikasında çıkarırdım oyundan”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!