Game Of Thrones 7. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Game Of Thrones 7. yeni sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:59

Game Of Thrones yeni sezonu için geri sayım sürüyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir izleyici kitlesi bulunan fantastik dizi Game of Thrones bu yaz 7. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yayıncısı HBO, resmi Facebook sayfasından yaptığı canlı yayında dizinin başlangıç tarihini açıkladı. Peki, Game Of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

‘Game of Thrones’ dizisinin merakla beklenen 7. sezon bölümlerine dair ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Game Of Thrones'un yeni sezonu önceki sezonlarda olduğu gibi 10 bölüm değil, sadece yedi bölümden oluşacak ve diğer sezonlara oranla daha geç başlayacak. Peki Game of Thrones 7. sezonu ne zaman başlayacak?

Game of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak?

Game of Thrones’un resmi yayın kanalı dizinin yeni sezon yayın tarihini resmi Facebook sayfasından yaptığı canlı yayınla duyurdu. Buna göre önceki yıllarda Nisan ayında başlayan Game Of Thornes’un 7. sezonu 16 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak.

Final kesinleşti

Öte yandan efsanevi dizinin final tarihi de netlik kazandı. Game Of Thrones altı bölümden oluşan 8. sezonuyla final yapacak, final sezonu 2018’te izleyici ile buluşacak.

Haberin Devamı

Game Of Thrones 7. yeni sezon ne zaman başlayacak


SON 24 SAATTE NELER OLDU?

BAKMADAN GEÇME!