Galibiyet için mutluyuz

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet için mutluyuz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 20:38

Beşiktaş Futbol Takımı Antrenörü Tayfur Havutcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konya Şekerspor ile yaptıkları maçta, ligde fazla şans bulamayan oyuncuları oynatmaya çalıştıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın bu akşam oynadığı karşılaşmanın ardından teknik direktör Mustafa Denizli basın toplantısına gelmezken, Denizli'nin yerine yardımcısı Tayfur Havutcu basın mensuplarının karşısına çıktı.
Kısa bir açıklamada bulunan Havutçu, grup maçlarını galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor ile yapacağımız önemli maçı da göz önüne alarak, bugün bir kadro seçimi yaptık. Hedefimiz ligde yolumuza devam etmek” dedi.
Beşiktaş'ın genç kalecisi Korcan Çelikay ise Konya Şekerspor karşısında zaman zaman iyi oynadıklarını vurgulayarak, “Maça moralsiz çıkmıştık. Geçen sezon dolu dizgin gittiğimiz, rakiplerimizi ezerek yendiğimiz grup mücadelesini bu sezon 3 puanla tamamladık. Bizim için üzücü oldu. Lige devam ediyoruz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!