Galibiyet hapı mı içtiler

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet hapı mı içtiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2008 00:04

Çeklerin kaptanı Ujfalusi soyunma odası koridorunda karşılaştığı Fatih Terim’e, "Bizi kötü durumda bıraktınız. Oyuncularınıza galibiyet hapı mı içirdiniz. Hepsi hırslı ve dimdik ayaktaydı" dedi.

MİLLİ Takımımız karşısında 2-0’lık galibiyeti koruyamayan ve aldığı tarihi yenilgiyle Avrupa Şampiyonası defterini erken kapatan Çek Cumhuriyeti’nde büyük hayal kırıklığı yaşanırken, takım kaptanı Tomas Ujfalusi, Terim’e dert yandı.

Terim’i tebrik eden tecrübeli futbolcunun, "Oyuncularınıza galibiyet hapı mı içirdiniz. 90 dakikanın sonunda dimdik ayaktaydılar. Son 15 dakikada nefeslerimizi kestiniz. Ne orta saha ne de defansta ayakta durabildik. Bizi çok kötü durumda bıraktınız" dediği öğrenildi.

Siz hırslandırdınız

Soyunma odası koridorlarında Terim ile bir süre sohbet eden Ujfalusi, "İki farklı galibiyetten sonra sahayı adeta size bıraktık. Her yerde siz vardınız. Oyuncularınızı durduramadık. Nasıl oldu, hala anlamış değilim. Sanki hipnoz edildik. Sahada herkes uyudu. Cech bile umulmadık topları elinden bıraktı. Çok kötü bir gece geçirdik. Kahroldum. Bu kadar hırslı olmanızın ardında sizin sürekli yedek kulübesinden kalkıp oyunu yönlendirmeniz olduğunu düşünüyorum. Önünüzdeki maçlarda size başarılar diliyorum" derken, Terim ise şunları söyledi: "Oyuncularımın performansları üst seviyede. İnanılmaz bir tempoda koştuk. Sahada istediklerimi yapınca, onlar için galibiyet kaçınılmazdı. Sizleri de kutluyorum. Centilmence maç oynadınız."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!