Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusundan övgü

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayın Brezilyalı eski futbolcusundan övgü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2008 12:13

Galatasaray'ın Brezilyalı eski futbolcusu Fabio Pinto, “Güçlü bir takım olan Galatasaray, büyük bir geçmişe sahip” dedi.

Haberin Devamı

Özbekistan şampiyonu Pahtakor kulübüne transfer olan Pinto, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, “Güçlü bir takım olan Galatasaray'ın, büyük bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda oynadığı sırada, kulübün oyuncular için tüm koşulları oluşturduğunu belirten Pinto, “Bizim görevimiz de taraftarları memnun edecek futbol oynamaktı” dedi.

Brezilyalı oyuncu, Türk taraftarların oldukça coşkulu olduğunu, Turkcell Süper Lig'deki maçların da son derece çekişmeli geçtiğini ifade etti.

Galatasaray'dan ayrılma nedenine ilişkin bir soru üzerine ise Pinto, Fatih Terim'in milli takımlar teknik direktörlüğüne geçmesiyle, ondan boşalan teknik direktörlük koltuğuna, Gheorghe Hagi'nin getirildiğini anımsattı.

Hagi'nin, daha çok Rumen futbolculara önem verdiğini iddia eden Pinto, takımdan ayrılma isteğini, Hagi'nin olumlu karşıladığını kaydetti.
Pinto, “Yedekte kalarak maça çıkma saatimi beklemek istemedim, ülkemdeki Gremio kulübüne gittim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Özbekistan Ligi'nde 8 şampiyonluk gören, 8 kez de Özbekistan Kupası'nı müzesine götüren Pahtakor, bir kez de Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) Kupası'nı kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!