Galatasaray’da tarihi oylama

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray’da tarihi oylama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2016 00:05

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kongrede Florya ve Riva hakkındaki projelere dair sunum gerçekleştirecek. Üyelerin söz alıp görüşlerini aktarması sonrası kritik oylamaya geçilecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübü’nde mali darboğazdan çıkabilmek adına planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projesinin geleceği, bugün saat 10.00’da başlayacak olan olağanüstü genel kurulda karara bağlanacak. Sarı kırmızılıların kritik olağanüstü genel kurulu, Maslak’ta bulunan UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, söz konusu projelere dair bir sunum yapacak. Tanıtımın ardından üyeler söz alacak.

Yönetim ile muhalefet arasında çekişmeye yol açan projelerle ilgili yapılacak konuşmaların çetin geçmesi bekleniyor.

 

ÖZBEK SUNUM GERÇEKLEŞTİRECEK

 GENEL kurul üyelerinin sözlerinin bitmesi sonrası UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde kritik dakikalar başlayacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) iştiraklerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’yla ön protokolü yapılan Riva ve Florya projelerinin hayata geçirilebilmesi için üyelerden onay istenecek.

Haberin Devamı

Kulübün yılda 40 milyon dolar faiz ödediğine dikkat çeken sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, projelerin hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çekiyor.

 

PROJE ONAYININ ÖNEMİ NEDİR?

500 MİLYON DOLAR GELİR

 

 GALATASARAY Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yakın geçmişte yaptığı açıklamalarda projelerin önemini kullandığı şu ifadelerle anlatmıştı: “Bu iki projeden uzun vadede yaklaşık 500 milyon dolar hasılat paylaşımı şeklinde bir gelir bekliyorum. Bu paranın yüzde 100’ü banka borçlarından kurtulmak için kullanılacak. Sayın genel kurul tarihi bir karar verecek.”

YÖNETİM ÖNEMLİ BİR SINAV VERECEK

 

AYAK TENİSİ OYNA1.5 MİLYON TL KAZAN!

 CİMBOM’un transfer döneminde, “Kulüp bulun” dediği 3 isim, Florya’da tek başlarına çalışıyor. Her gün 09.30’da Florya’da olan Umut, Endoğan ve Jem yalnız idman yaptıkları için sık sık ayak tenisi oynuyor. Yıllık ücretleri ise şöyle... Jem Paul: 600 bin Euro, Endoğan: 500 bin Euro, Umut Gündoğan: 1.5 milyon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!