Galatasaray'da büyük operasyon! Mehmet Özbek'in yerine Fatih İşbecer

Güncelleme Tarihi:

Galatasarayda büyük operasyon Mehmet Özbekin yerine Fatih İşbecer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 11:13

Galatasaray'da büyük bir sürpriz yaşandı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nin idari yapılanması yeniden değiştirildi. Başta mali konular olmak üzere futbol takımının 1 numaralı sorumlusu olan Mehmet Özbek, bu görevini genel sekreter Fatih İşbecer'e devretti. Bundan böyle Florya'nın denetimi İşbecer'e emanet. Başkan Dursun Özbek'in kardeşi olan Mehmet Özbek ise altyapıya kaydırıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da taşlar bir kez daha yerinden oynadı, yönetim yeni bir yapılanmaya gitme kararı aldı. Buna göre kulüp genel sekreteri Fatih İşbecer mesaisinin önemli bir bölümünü bundan sonra Florya’da harcayacak.

Galatasarayda büyük operasyon Mehmet Özbekin yerine Fatih İşbecer
Florya’daki yapılanma daha önce teknik konularda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, idari konularda sportif direktör Cenk Ergün (üstte sağda) ve mali konularda ise başkan Dursun Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’in (üstte solda) sorumluluğunda belirlenmişti. Ancak Özbek’in görev tanımı değişti. Özbek’in bundan sonra altyapı organizasyonu ile ilgileneceği öğrenildi.

Galatasarayda büyük operasyon Mehmet Özbekin yerine Fatih İşbecer
İŞBECER, HAMZAOĞLU'NDAN MAIL YOLUYLA RAPOR İSTEMİŞTİ
Uzun süredir A Takım’a daha fazla vakit ayıracak bir isim düşünen Başkan Dursun Özbek’in bu görev için en uygun kişinin Fatih İşbecer (üstte) olduğuna karar verdiği belirlendi. Florya ile Türk Telekom Arena arasındaki koordinasyonun da böylece daha sağlam bir zemine oturtulacağı bildirildi. İşbecer’in Florya’nın denetiminden sorumlu olacağı ve yönetime rapor vereceği belirtildi. Astana’daki beraberlik sonrası Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan mail yoluyla rapor isteyen Fatih İşbecer’in yeni görevinin Florya’da nasıl yankı bulacağı ise merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da yönetim geçen hafta Florya Metin Oktay Tesisleri’nde toplantı yaparken her ay bunun bir kere tekrarlanması kararlaştırılmıştı. İşbecer hamlesi de gösteriyor ki yönetim Florya’daki ağırlığını bundan sonra daha da artıracak. (Milliyet)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!