Galatasaray yöneticisinden Burak Yılmaz için şok iddia!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray yöneticisinden Burak Yılmaz için şok iddia
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2015 14:00

Osmanlıspor maçında oyundan alınan Burak Yılmaz'ın karşılaşma sonrası takım otobüsüne binmek istemediği iddia edilirken, Galatasaray yöneticisi Cüneyt Tanman, Bugün gazetesindeki köşe yazısında, "Burak mutlu değil" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2-1 yenildiği Osmanlıspor maçında 58. dakikada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından oyundan alınan Burak Yılmaz ile ilgili sürpriz bir iddia geldi.

Galatasaray yöneticisinden Burak Yılmaz için şok iddia
ARENA'DA HAMZAOĞLU'NA TEPKİ

BEYAZ TV: BURAK TAKIM OTOBÜSÜNE BİNMEK İSTEMEDİ
Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'da dile getirilen iddiaya göre; oyundan alınan ve maç sonunu bekleyen Burak Yılmaz, takımının yenilgisi sonrası morali bozuk bir şekilde soyunma odasına gitti. Takım otobüsüne binmek istemeyen, aracıyla Türk Telekom Arena'dan ayrılmak isteyen ve morali oldukça bozuk olan Burak Yılmaz'ın gözlerinin dolduğu ifade edildi. Burak Yılmaz'ı stadyumun otoparkında Selçuk İnan ve Fuat Burak'ın zorlukla sakinleştirdiği ve ikna ettiği kaydedildi.

Galatasaray yöneticisinden Burak Yılmaz için şok iddia
HAMZAOĞLU'NDAN BURAK İSYANI VE REST...

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, West Ham United'ın Burak Yılmaz için 5 milyon Euro'luk teklif yaptığını ancak bu teklifin kabul edilmediğini duyurmuştu.

Galatasaray yöneticisinden Burak Yılmaz için şok iddia

CÜNEYT TANMAN: BURAK MUTLU DEĞİL
Bugün gazetesinde spor yazarlığına devam eden Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman ise, Burak Yılmaz ile Hamza Hamzaoğlu'nun aralarının iyi olmadığını iddia etti. Tanman, "Burak çok mutlu değil, Hamza hoca da Burak’tan memnun değil. Çok etkisiz olan Umut’un yerine Burak’ın çıkması çok ilginçti" ifadelerini kullandı. (Milliyet)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!