Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraydan ayrılma kararı aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 17:03

Hürriyet Spor Facebook'unda canlı yayınlanan 'Muhabirinden' programında konuşan Hürriyet'in Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Fatih Terim'in geri döneceği iddiası ile ilgili önemli bilgiler verdi."Fenerbahçe maçında çok sıradışı bir sonuç çıkmazsa Riekerink görevine devam eder. Galatasaray şu an Fatih Terim'in maliyetini karşılayamaz" diyen Küçük, takımdan ayrılma kararı alan yıldız ismi de açıkladı.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Facebook hesabından canlı olarak yayınlanan 'Muhabirinden' programının bugünkü konuğu Hürriyet'in Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük'tü... Kulüpte yaşanan son olaylara ilişkin önemli bilgiler veren Küçük, taraftarlardan gelen soruları da yanıtladı:

"RIEKERINK'İN KADERİ DERBİYE BAĞLI DEĞİL"
- Fenerbahçe maçı öncesi takımda nasıl bir ortam var?
Başkan Dursun Özbek dün Florya'ya gidip, Riekerink'le görüştü. Başkan, hem yöneticileri hem Riekerink'e, "Kadıköy'de sonuç ne olursa olsun Riekerink ile devam edeceğiz" mesajını verdi. Riekerink de Galatasaray yönetimine Kadıköy’de galibiyet sözü verdi ve seri galibiyetlerle aradaki puan farkının kapanacağı garantisini verdi.

"GALATASARAY ŞU AN TERİM'İN MALİYETİNİ KARŞILAYAMAZ"
- Riekerink'in gönderilmesi halinde Fatih Terim veya Frank De Boer'in getirileceği söyleniyor?..
Şu anda ne De Boer ne de Fatih Terim Galatasaray’ın gündeminde yok. Ancak, Galatasaray’a sayısız başarılar yaşatan Fatih Terim’in ismi her kötü gidişte elbette gündeme gelecektir. Fatih Terim’e de Galatasaray’ın kapıları açıktır. Ama bir gerçeği konuşalım; şu anda Galatasaray’ın Fatih Terim gibi önemli bir teknik adamın maliyeti karşılayacak gücü yok. Fatih hoca, Galatasaray’dan ayrıldığı sezon 3.2 milyon Euro garanti para kazanıyordu.

Haberin Devamı

"SERDAR AZİZ DERBİDE OYNAYACAK"
- Galatasaray, Fenerbahçe derbisine nasıl çıkar? İlk 11'de değişiklik olur mu?
Savunmada artık Serdar Aziz forma giyer. Galatasaray yönetimi, serdar’ın hırsından, performansından ve antrenmanlardaki çalışmasından son derece memnun. Ayrıca Serdar’ın defans hattına belli bir agresiflik katacağı görüşü de hakim. Kısaca Serdar artık ilk 11’de yer bulur. Yönetim ve Riekerink’in kafasında güçlü orta saha ile Kadıköy deplasmanına çıkmak var. De Jong-Tolga-Selçuk üçlüsünü aynı anda ilk 11’de görebiliriz.

Galatasaraydan ayrılma kararı aldı

"HAMZAOĞLU, RIEKERINK DÖNEMİNİ BİTİREBİLİR"
- 'Riekerink Fenerbahçe maçını kaybetse dahi görevde kalır' diyorsunuz. Peki Riekerink'in kredisi ne kadar sürer?
Başakşehir maçı sonrası bu konuyu Mehmet Özbek, Levent Nazifoğlu ile konuştum. İkisinin de şu anki görüşü hemen hemen aynı. Geçen sezon çok sık teknik adam değiştirmenin Galatasaray’a zarar verdiğini ve bu sezon da benzer bir uygulamanın yine olumsuz sonuçlar doğuracağı görüşündeler. Yapılan uyarılara rağmen Riekerink gerekli mesajı almayıp hatalarına devam ederse ancak o zaman bir teknik adam değişikliği gündeme gelebilir.
Fenerbahçe derbisinde çok ekstra bir sonuç çıkmasa da Kadıköy’de Riekerink’in kredisi bitmez. Bence Hollandalı teknik adam için kader niteliği taşıyan maç Bursaspor karşılaşması olur. Hamza Hamzaoğlu-Riekerink mücadelesi bana göre daha farklı anlam kazandı. Bursaspor galip çıkarsa, dolaylı olarak Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’da Riekerink döneminin bittiğini ilan edebilir.

Haberin Devamı

"HAMİT MESAJI ALDI, KESİN GİDİYOR"
- Hamit Altıntop'un kadroya alınmaması hakkında neler söylersiniz? Ayrılacak mı?
Hamit, 18 kişilik maç kadrolarına girebildiği zaman Galatasaray'dan para alıyor. Geçen hafta Tolga Ciğerci cezayı, Selçuk İnan ise tek idmanla sahaya çıkmasına rağmen Hamit, 18'e bile giremedi. Bu da Riekerink’in planlarında Hamit’in yer almadığını açıkça gözler önüne serdi. Hamit de bu mesajı aldı ve ayrılmak istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!