Galatasaray taraftarına merhaba diyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray taraftarına merhaba diyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2009 12:10

Galatasaray ile Kazakistan'ın FC Tobol takımları UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım ayrıca bu maçla beraber, bu sezon taraftarının önüne ilk kez çıkacak.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Rubinos Perez yönetecek. Perez'in yardımcılıklarını Juan Carlos Yuste Jimenez ile Marcos Alvarez Moreno yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Antonio Mateu Lahoz.

Deplasmanda yapılan ilk maçta 1-1 berabere kalan Galatasaray, yarınki maçta her türlü galibiyetin yanı sıra, golsüz beraberlik durumunda 3. ön elemeye yükselecek. Müsabaka 1-1 berabere tamamlanırsa uzatmalar oynanacak, skor değişmezse turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Kazak ekibinin tur atlaması için İstanbul'dan galibiyetle dönmesi veya 1-1'in üzerinde gollü beraberliklerle ayrılması gerekiyor.

Yeni sezon öncesi ilk kez resmi bir maçta İstanbul'daki taraftarının önüne çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, turu geçmesi durumunda 3. ön elemede, Sliema Wanderers (Malta)-Maccabi Netanya (İsrail) eşleşmesinden turu geçecek ekiple karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!