Galatasaray Podolski ve Soldado'nun peşinde

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray Podolski ve Soldadonun peşinde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 11:30

İngiliz gazetesi Daily Mirror'ın iddiasına göre Galatasaray, Arsenal'in Alman golcüsü Lukas Podolski ile Tottenham'ın İspanyol forveti Roberto Soldado'yu transfer etmek için temaslarda bulunuyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, "Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var. Bitiriyoruz, az birşey kaldı" diyerek verdiği transfer müjdesinin hemen ardından Daily Mirror'un yayımladığı "Arsenal ve Tottenham, Galatasaray'ın transfer hamleleriyle karşı karşıya" başlıklı haber, Galatasaray'ın 2 usta forvetin peşinde olduğunu ortaya koydu.

Daily Mirror'un haberine göre, Arsenal forvet oyuncusu Lokas Podolski 1.4 milyon sterlin karşılığında 'evet' demeye hazır. Galatasaray, Tottenham'da kadroya giremeyen 30 yaşındaki İspanyol yıldız Robero Soldado'yu da 9 milyon sterline alabileceğine inanıyor.

İki yıl önce Tottenham, Valencia'dan Soldado'yu transfer etmek için 26 milyon sterlin vermişti. İki futbolcunun 2013 yılındaki transferlerini pahalı hatalar olarak yorumlayan Daily Mirror, Galatasaray'ın forvetini kuvvetlendirmeye çalıştığına dikkat çekti.

Haberde ayrıca Tottenham'daki ilk sezonunda 11 gol atan Soldado'nun geçen sezon 5 gole düştüğü ve kontratının sona ermesine de iki yıl kaldığı kaydedildi. İspanyol oyuncunun Tottenham formasına güveni kalmadığı ve ilk 11'de sürekli oynayabileceği bir takıma gitme özlemi çektiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!