Galatasaray – Nice hangi kanalda

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray – Nice hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 20:05

Galatasaray, Fransa'nın Nice takımı ile Avusturya'da yapacağı hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma Galatasaraylı taraftarların daha önce Udinese ile yapılan ve yarım kalan hazırlık maçında olay çıkardıkları için seyircisiz oynanacak. 19.15’te başlayacak karşılaşma Smart Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Galatasaray hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip bu akşam (28 Temmuz Salı) Fransa’nın Nice ekibiyle karşı karşıya gelecek. 19.15’te başlayacak karşılaşma Smart Spor 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaraylı taraftarlar daha önce Udinese ile olan hazırlık maçında olay çıkarmış ve maç yarıda kalmıştı. Bu olay üzerine Galatasaray – Nice maçının seyircisiz oynanmasına karar verildi.

Hamza Hamzaoğlu, Udinese maçının yarım kalmasının ardından bu sözleri söylemişti:

"Bunlar Galatasaray'a bir şey katmıyor, bir şeyler götürüyorlar. En çok üzüldüğüm şey de kilometrelerce uzaktan gelen bir sürü Galatasaraylı aile vardı. Çoluk çocuk belki de yollarda saatlerce sefillik çekiyorlar, bizimle beraber olsun, fotoğraf çektirsinler, maçı izlesinler, beraber vakit geçirsinler diye. Şimdi aynı yolu tekrar geri dönecekler. Buna kimin hakkı var... Tamam özgürlük, özgürlük de ben seni rahatsız ediyorsam bu nasıl özgürlük yani. Yeter yani! Almanya'da yasak var, maç yapamıyoruz. Yarın burada da yasaklanırsa ne olacak? Bu bizim açımızdan, Galatasaray açısından, Türk futbolu, ülkemiz açısından çok kötü. Ülkesini, vatanını, takımın seven bunu yapmaz, yapmamalı.

Haberin Devamı

Bu bir hazırlık maçı, o zaman seyirciye kapatalım, öyle de oynarız biz. Biz hazırlanırız, maçımızı oynarız" diyen başarılı hoca, diğer yandan gurbette yaşayan diğer insanların da Galatasaray'ı izlemeye hakkı olduğunu hatırlattı. Hamzaoğlu sözlerini "Şimdi Avrupa'da herkes bize önyargı ile yaklaşacak. Bu kadar küçük şeyleri silmek çok zor. İnşallah bu son olur. Maça devam edememek hoş değil, diğer insanlara karşı, rakibe karşı mahcup olduk. Diğer seyircilerimizden de özür dileriz. Ama rakip de çıkmak istemedi. İkinci yarıda orada biz olacağız dediler, sonuçları ağır olabilirdi"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!